Два вида съдомиялни машини



Съдомиялните машини в съвременната кухня са незаменими помощници в една от най-досадните кухненски дейности – миенето на чинии и съдове. В този текст ще разгледаме два вида съдомиялни машини, които можете да инсталирате в кухнята.

 Двата вида, за които ще говорим тук са свободностоящите съдомиялни и интегрирани съдомиялни. Първите както подсказва името им са тези, които се поставят свободно в кухня при обозначеното място и връзката с ВиК системата.

Вторите са тези, които се поставят в предварително приготвен шкаф за тях. И двата вида имат своите предимства и недостатъци, затова следващите съвети може да са ви от полза. Първо, преди да започнете да избирате каквато и да е съдомиялна, трябва добре да познавате вашите навици в кухнята, да съобразите съдовете, които се цапат ежедневно, бюджета си, свободното място в кухнята. След като придобиете повече яснота по тези точки, можете да пристъпите към избора.

 Свободностоящите съдомиялни са много по-разпространените и много по-популярните. Има страхотно много модели с различен дизайн и някои екстри във функционалността според различните марки. Ако нямате колебания, че ви трябва такъв вид съдомиялна машина, изборът може да се базира на дизайна, размерите, количеството съдове, които може да поеме и т.н. Както отбелязахме по-горе в текста, просто предварително трябва да се подготвите от какво точно се нуждаете.

 Интегрираните съдомиялни като функционалност не се различават по нищо от по-масовите модели, но дизайнерски са оформени така, че да се интегрират в кухненската мебелировка. Този вид монтаж се използва от семейства, които искат униформен дизайн в кухнята и така по-големите уреди просто остават скрити за окото, за да може на преден план да изпъква естетиката на интериора. При този вид, визията на кухнята излиза на преден план, но пък се лишавате от по-лесния и бърз достъп до контролния панел на съдомиялната.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger