Оптимални решения при кредитна задлъжнялост



Каквато и да е финансовата ви ситуация, когато имате нужда от спешни пари, вие също се нуждаете от оптимално решение. В случай на бърз кредит заявката ви ще бъде анализирана много по-бързо, ще получите по-бърз отговор и ще усвоите средствата по-скоро (ако бъдете одобрени). Бързите онлайн кредити са по-скъпи от потребителските кредити, предлагани от банките. Цената им се дължи на високата степен на риск, поет от фирмата. Следва също да се отбележи, че има кредити за просрочени задължения и банкови заеми за длъжници. Тази статия се фокусира върху небанковите.

На кредитния пазар у нас съществуват специализирани кредитни продукти като бърз кредит за нередовни платци и лица с кредитна задлъжнялост. Докато банките са длъжни да проверяват за постоянен доход по трудово правоотношение и дали клиентите са от дълго време на настоящата си работа, както и дали имат добра кредитна история, то фирмите за бързи кредити не са длъжни да го правят. Поради тези причини кредитната история не играе много важна роля за кредитните компании (разбира се, ако няма много големи нерешени въпроси).

 В някои случаи само срещу лична карта могат да се предоставят бързи кредити за нередовни платци и хора с кредитна задлъжнялост. Въпреки това, трябва да се има предвид, че някои критерии се прилагат въз основа на кредитната история, по отношение на максималната сума, която институцията може да ви предложи. Съответно, исканията се анализират индивидуално и така се определя максимална сума, която може да бъде предложена в зависимост от възрастта, кредитната история и други критерии. Те може да варират в зависимост от регламента и политиката на съответната кредитна компания.

За по-добро сравнение на офертите, клиентът може да попълни повече от една онлайн заявка за кредит и накрая да избере опцията, която е по-изгодна, както по отношение на предложената сума, така и по отношение на лихвата, срока, пакета от необходимите документи и др.




Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger