Купували ли сте някога компютри втора употреба?

Този въпрос се оказва изключително лесен и интересен. Компютрите и като цяло техниката, които са вече ползвани (втора употреба), могат да ви спестят едно излишно разходване на семейния бюджет, тъй като те могат и ще ви свършат същата работа, която биха свършили дори и най-скъпите компютри.

В днешно време обаче, все още съществуват хора, които вярват и са убедени, че всяка техника, която е била вече ползвана, сиреч втора употреба, без значение за какъв период от време, вече няма същата мощ, или с две думи – не става. Това обаче е едно закърняло мислене, в повечето случаи на недостатъчно запознати с предимствата на техниката втора ръка (втора употреба) хора. Нещо повече, много голяма част от хората, особено онези, които никога не са се интересували от техниката втора употреба (без значение дали става дума за лаптопи, компютри или смарт телефони), смятат, че ще направят невероятно грешен избор, ако предпочетат старата техника пред новата. Е, и това е една заблуда.

Факт е, че много малко хора наистина се интересуват от предимствата на компютрите втора употреба и са склонни да повярват на всяка лоша дума, казана срещу от тях от даден човек, който не е знаел какво всъщност му е било нужно чисто като функции или пък не е обърнал, когато е било нужно достатъчно внимание на параметрите на самия компютър и съответно е сгрешил относно избора си, чийто резултат е скептичното му отношение към техниката втора ръка.

Най-лесното нещо, с което сами бихте си помогнали, е да си зададете на първо място за каква всъщност ви е нужна самата машина. Отговорът на този въпрос неминуемо ще улесни избора ви, когато започнете да разглеждате различните оферти, които ще намерите в интернет пространството. Естествено има още много неща, на които е важно да обърнете достатъчно внимание, за да можете след това да работите на една машина с сравнително добри параметри.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

14 ноември 2013 г. в 21:14

Аз съм купувал лаптоп втора употреба от голяма фирма, която внася такава техника, и честно казано съм много доволен от това, което получих за парите, които платих.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger