Знаете ли за колко време стига един парфюм?

На вас за колко време ви стига един парфюм?

Предполагам никой не си е засичал, а всеки иска да знае когато си купува даден парфюм ориентировъчно за колко време ще му стигне, още повече когато купува парфюм от интернет. Да си призная честно не бях мислила, че ще попадна на подобен калкулатор особено в онлайн магазин, но явно хората са изобретателни и искат да впечатлят клиентите си с нещо уникално и с нещо което ще провокира интереса им и ще задържи вниманието на страниците им. Независимо дали това е причината или има други които и на мен не са ми ясни фактът е че калкулаторът може да се ползва и е учудващо точен.

Първо влизате в сайта parfumite.info, след което си намирате парфюмът който искате да видите за колко време би ви стигнал и въвеждате колко пъти на ден се пръскате или ще се пръскате с него. Автоматично малко по надолу ви се появява за колко месеца ще можете да се пръскате с това темпо.

parfum online

Какво още? 

И освен това можете да изчислите колко време ще ви остане докато ви свърши парфюма който имате към момента. Това може да бъде направено от една друга страница, която можете да намерите в най-долната част на сайта казва се Калкулатор за продължителност , след като си отворите страницата ще видите 3 полета, в първото въвеждате колко милилитра от парфюма ви са останали в шишенцето (ориентировъчно), колко пъти се пръскате дневно и колко пъти седмично въобще ползвате парфюм. След това отново малко по-надолу ще видите резултатът.

 Още нещо за резултата. 

Преди 2-3 месеца може би си бях купила един парфюм от близката парфюмерия Bvlgari Omnia Crystalline в разфасовката си от 40ml. Сега като се замисля аз се пръскам със сигурност по 4 пъти на ден поне 6 дена в седмицата и парфюмът ми е вече на 50% изпарен :). След като за пръв път попаднах на този калкулатор и сметнах за колко време ще ми стигне това шишенце с ароматната течност от Bvlgari резултатът беше 6 месеца. И ако продължавам да се пръскам с тези темпове определено ще ми стигне за точно толкова.

Проверихте ли вие за колко време изпръсквате един парфюм? Ако не сте го направили още и ви е интересно можете да го направите на страниците на parfumite.info и да споделите тук дали калкулаторът работи иза вас.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger