5 стъпки за създаване на уникални публикации


Виждала съм много лоши практики в писането на статии и наистина е разочароващо да попадаш на толкова много хора, стремящи се да оптимизират сайта си, но които често забравят, че най-важното нещо за читателите е качественото съдържание.
Тези, които пишат не достатъчно изпипани публикации след известно време осъзнават, че без значение колко трафик успеят да получат, всъщност никой не остава в техния уеб сайт. Така че, за да изградите истински онлайн бизнес, трябва да се съсредоточите върху качеството на съдържанието. Ако разберете повече за видовете уникални публикации http://www.kak-da.com/vidove-unikalni-statii.html, ще създавате текст с определена насоченост много по-лесно. След години на писане много професионалисти са разработили определени стратегии и техники за писане на статии, които работят добре и действително увеличават посещенията на сайта. Въпреки, че тази информация е дъвкана и предъвкана в интернет пространството, ми се иска да повторим отново основните моменти при създаването на текст, който носи силен трафик. В следващите редове едва ли ще прочетете нещо ново, но пък ще си припомните и затвърдите есенцията, а както знаем, тя е Фактор в копирайтинга. И така:

  1. Изберете тема
Първото нещо, което трябва да направите е да решите за какво точно да пишете. Помислете какви са интересите ви и в коя област имате най-големи познания. Така ще бъдете по-убедителни в своите статии и ще създадете доверие в читателите. А това е едно от важните неща, за да продължат да ви следят.

  1. Определете ключовите си думи
След като сте решили каква ще е темата на текста ви, трябва да направите проучване на ключовите думи. Използвайте основната такава в заглавието и в самия текст, където плътността й не бива да е повече от 3 %. Това е оптималният вариант, с който вашите статии ще бъдат оптимизирани за търсачките.

  1. Изследвайте темата
Преди да напишете своите статии, важно е да направите някои проучвания. Вече сте съставили списък от ключови думи, така че започнете да търсите по тях тематични публикации, които ще ви дадат максимално информация, за да съставите своя текст. Не подценявайте тази стъпка. Информацията е всичко. Ако откриете правилната и я използвате по подходящ начин, бъдете сигурни, че вашата статия ще се отличава от останалите подобни. Това от своя страна, ще увеличи трафика ви.

  1. Започнете да пишете
След като сте събрали необходимата информация за темата на своите публикации, започнете да пишете текста. Но преди да го направите, помислете за дължината му. Повечето специалисти препоръчват тя да бъде около 500 думи.
За да бъдат убедителни, вашите статии трябва да имат определена структура. Не можете просто да пишете едно изречение след друго. Всеки текст, който създавате, трябва да се състои от следните компоненти:
Заглавие
То е най-важно, защото привлича вниманието на читателя и го провокира да прочете статията ви. Имайте предвид, че заглавието се появява в резултатите на Гугъл и ако не е достатъчно закачливо, няма да получите вниманието на аудиторията. Ключовите думи също са важни в оптимизацията за търсачки, така че ги включете в заглавието, ако това е възможно.
Въведение
В интрото ще въведете темата, която ще разгърнете по-нататък в статията. Основната цел е да грабнете вниманието на онлайн потребителя, за да продължи да ви чете. Също така, не забравяйте да използвате основните ключови думи с определена наситеност. Идеята е вашите публикации да изглеждат максимално естествено.
Изложение
Трябва да изберете определен начин да структурирате информацията с точки или подзаглавия. Така можете да разбиете съдържанието на по-малки парчета, които ще са по-лесни за четене.
Заключение
Не пренебрегвайте тази част, защото едно неправилно заключение може да унищожи ефекта на цялата статия. Тук не споменавайте нищо ново. Бъдете кратки, като обобщавате това, което сте изложили като теза до сега. Заключението е най-доброто място да добавите призив за действие, който може да бъде линк към вашия продукт или стимул за читателите ви да се присъединят към бюлетина ви, а защо не и покана да оставят коментар. Задължително подканете към действие, но не преигравайте. В един текст напълно достатъчен е един призив.

  1. Редактирайте написаните статии, ако е необходимо
След като приключите с писането на съдържанието за своите публикации, отделете известно време, за да ги прочетете и проверите. Това ще ви помогне да откриете правописни, граматически и стилистични грешки. Много автори пропускат това, като разчитат на вече натрупан опит, но както се казва „проверката е форма на доверие”. Не забравяйте, че първо пишете за потребителите и след това за търсачките, така че се уверете, че вашите публикации наистина си заслужават да бъдат прочетени.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger