Избор на цвят за нашите обувки




Изборът на цвят за обувка е много важен, първо от производителите,после и от клиента. Разбира се той е свързан и с това каква точно е обувката и за какво е предназначена. Старите традиционни цветове като черно и кафяво също се предлагат, но те са за по-официални обувки.
Докато свежите цветове като зелено, розово, синьо и бяло са за  по-всекидневни обувки. Особено разнообразни са цветовете за обувки при бебешките и детските артикули.
Там преобладават ярките цветове като розово, синьо, червено , жълто , оранжево и бяло. Така тези свежи цветове правят децата по-жизнерадостни и свежи. Такива разнообразни цветове се използват и при спортните кецове, маратонки и всички останали видове спортни обувки. При дамските обувки също се наблюдава нова гама от цветове.
 Но разбира се изборът на цвят на обувката трябва да е съобразен с цвета на целия тоалет, така също и с цвета на чантата и ръкавиците. В последно време модата налага тенденцията чантата и обувките да са в различен цвят. Цветът при мъжките обувки остава в рамките на класическото черно и кафяво. За белите мъжки костюми се предпочитат обувки в бял цвят, но младежите вече избират и по-смели цветове като жълто и червено.
 Много важен е изборът на цвят на обувката при абитуриентите и абсолвентите които тази година предпочитат обувки в цвят лилав за момичетата и цвят обувки бордо при момчетата. При артистите на сцена, особено в цирка се срещат много странни съчетания от цветове на обувки като жълто-червени обувки, жълто сини обувки, лилаво-бели обувки и други пъстри принтове за циркови обувки. Особено смели цветова за своите обувки избират фолк певиците, като най-често се спират на цвят червен за обувки, бял, жълт или син в зависимост от цвета на тоалета за сцена. За съжаление най-малък избор на цвят за обувки имат строгите бизнесмени, работещите в банки, общини, съд и прокуратура, където има определен етикет при избора на цвят за обувки – само и изключително черен, в краен случай кафяв.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger