Бижута за дамите и техните празници


След малко повече от 3 месеца отново ще дойде празника на жената, този празник който всички обичаме и се надяваме да получим страхотен подарък от близките ни които ни обичат!

Но получаваме ли наистина това което искаме?

За да можем да си отговорим на този въпрос първо трябва да си отговорим на още няколко въпроса, които по един или друг начин са свързани с първият който поставихме малко по горе.

Какво искаме за Осми март ?


Без значение какво си мислим, че искаме било то бижута, дрехи, козметика, парфюми или пък просто картичка ние искаме нещо доста по фундаментално и това е любов и внимание които да усетим.

А кой искаме да ни изненада за 8 Март ?


Другият изключително важен момент който трябва да си разясним сами на себе си е от кой искаме да бъдем изненадани. По принцип това са хората на които държим, които обичаме и най-често това са приетелите/мъжете ни и децата, собствени или просто близки, защото според мен те правят празника жив и показват любовта си не като ни купят скъпо бижу, а с една простичка картичка но от сърце в която пише "За мама" или "За леля/баба".

На кое се радваме най-много ?


И последният въпрос който трябва да си зададем преди да можем да отговорим на основният е последното и окончателно решение на кое се радваме наистина!

След като си отговорим на тези въпроси мисля всяка дама ще стигне до извода кое е важното на празника и на какво си струва да се радваш наистина, това което носи най голямото щастие в живота!


Естествено не всички жени се чувстват така, точно за тях са измислени и по екстравагантните подаръци като бижута, накити и всевъзможни аксесоари и козметика. Първо се намират лесно и второ мъжете са склонни да купуват подобни подаръци. За последните мога да предложа страхотните бижута за 8 март или пък за Коледа защото тя ще дойде доста по-скоро от сайта за бижута online-bijuta.com.

Там ще можете да намерите всевъзможни колиета, обеци, гривни, пръстени и цели комплекти, както и сребърни бижута от известният дизайнер Thomas Sabo.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

9 ноември 2020 г. в 15:28

Аз лично предпочитам сребърните бижута. Мъжа ми като ми прави подарък отива на бижутер да гравира няколко думички за мен. Толкова е мило, нали?

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger