Премахване на бръчки с помощта на хиалуронова киселина



Премахване на бръчки е една от основните козметични процедури на естетичната хирургия и естетичната пластика въобще. По принцип бръчките се появяват постепенно и безпощадно, като ако не им обърнем внимание процеса е доста необратим и трябва поддръжка. Ако повечето хора смятат на младини, че им е рано да помислят, за поддръжката на кожата по лицето, шията и в областта на деколтето си, то те много грешат. Още от навършването на едни 20 години, нивата на колаген произвеждан по естествен път в кожата, драстично намаляват. Същото се случва и с производството на хиалуронова киселина, която е главния виновник кожата да е добре овлажнена и еластична. С времето тя започва да се усвоява все по-малко, заради бързото си ензимно разграждане, в следствие на липса на витамин В2, прекомерното излагане на слънце и стареенето, като цяло.

Видове методи за премахване на бръчки и защо да изберем хиалуроновите филъри?

Бръчките могат да бъдат премахнати, чрез редица интервенции от разнообразен характер. Като се започне от конвенционалните кремове за бръчки, премине се през лазерната терапия и филърите, и се стигне до пластичната хирургия. Като цяло последния метод е доста драстична стъпка и не е препоръчителен в голяма част от случаите, защото все пак си е оперативна намеса. Ако заложите на кремовете против бръчки, които съдържат колаген и хиалуронова киселина, то много малка част от тях поставени външно, биват усвоени и действат. Така стигаме до лазерната терапия и поставянето на дермални филъри. Главния недостатък на лазерната терапия е, че действа бавно, а и резултатите са видими след месеци най-малкото. Това не важи за един дермален филър, който действа моментално, при поставянето си.

Разглеждайки видовете дермални филъри те основно се разделят на такива с колаген в състава си, на база хиалуронова киселина или така наречените биостимулатори, активиращи производството на колаген. Въпреки, че всичките три вида си имат предимства и недостатъци, то тези на база хиалурон са много удачни, защото действат бързо и не предизвикват отхвърляне от организма. Премахване на бръчки с помощта на гамата дермални филъри Перфекта е изключително лесна задача. Те дават едни от най-естествените резултати, за разлика от другите дермални пълнители на тази основа! Имат функцията да коригират, чрез запълване и придаване на обем, стареенето на кожата, като трайността им е доста по-висока от повечето подкожни пълнители въобще. Всичко това се дължи на уникалната им функция да овлажняват състарената кожа директно, като същевременно оформят контура на лицето и запълват придавайки обем.


Функцията им да блокират действието на ензимите, виновни за не доброто усвояване на хиалуроновата киселина е незаменима, защото именно така кожата има плътна мрежеста структура от хиалуронова киселина създадена от гела, която се разгражда бавно във времето и така резултатите от интервенцията са много по-дълготрайни. Големият плюс на тези био разграждащи се  филъри е тяхната трайност с определен период. Така, ако не харесате определена естетика, то имате възможността да я промените с времето, за след около година или година и половина. Премахване на бръчки е просто детска играчка благодарение на тези иновативни продукти. 
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger