Как да имаме хубав сайт на ниска цена?

Кой ще ми направи хубав сайт на хубава цена? 


Една българска поговорка казва че „Евтиното излиза скъпо“, същото важи и при изработка на сайт и неговата SEO оптимизация.

Ако сте собственик на бизнес и търсите фирма или фрилансър който да подобри онлайн присъствието на вашият бизнес в Интернет, трябва да сте предвидили сериозен бюджет. В противен случай освен че няма да получите увеличение на трафика и посещенията от потенциални клиенти рискувате и сериозни наказания от Google заради използване на непозволени техники при оптимизацията на сайта.

Изработка на сайт от аматьори

seo оптимизация на сайтове

На семейна вечеря сте…Оказва се, че племенникът ви се интересува от „уеб- нещо си“ …. и….“тези 15годишни много разбират от Интернет“…..Идеята той да ви направи уеб сайт се явява на мига. Без да намесваме Фройд, тази идея почти ще ви освободи от усещането, че „малко време отделяте на вашите деца и тези на сестра ви“ …но младите трябва да се подкрепят…… ГРЕШКА! ???!!!

Относно подкрепата сме „ЗА“ на 100% ! Ако имате желание дайте му пари, но не го ангажирайте да ви направи уеб сайт. Ще ви излезе скъпо, когато не се получи това, което очаквате. Ще съжалявате, когато клиенти и партньори не посегнат към телефона или онлайн поръчката заради „странността“ на Интернет представянето ви. Не забравяйте че изграждането на един сайт ще трябва да последва от SEO оптимизация на сайтове което е продължителен, труден и скъп процес който фирмите предлагат на абонамент.

Хубаво е да сте наясно че подобряването на онлайн репутацията на сайта ви както и увеличаването на трафика му е нескончаем процес който струва скъпо. Ако искате евтин сайт!! -Толкова е просто, със сигурност нищо ново не ви казваме…. Направете проучване и съберете оферти за изработка на сайт.

Полезни съвети при избора на специалист който ще направи бизнес сайта ни

Ето няколко полезни съвета как да прецизирате офертите, за да се доближите до най-изгодния вариант:

1. Искайте яснота и прозрачност кое колко струва и крайната цена.
2. Не е нужно да придобивате ново образование, но е добре да ви обяснят как функционират отделните параметри, които са включени в офертата, която са изготвили за вас.
3. Вижте предварително портфолиото на фирмата, ако това което виждате там не ви допада – не очаквайте това да е изпълнителя на вашия проект.
4. Изяснете още в началото времевите рамки за цялостното изпълнение на вашия сайт.
5. Бъдете наясно дали на някакъв етап няма да променят цената. Поставете въпроса за окончателност на цената.
6. Бъдете наясно с това какво искате възможно най-рано. Корекциите в по-късен етап на работата винаги добавят към цената ( и за това няма да е лошо да попитате в началото).
7. Изисквайте да комуникирате с възможно най-малко хора от фирмата изпълнител, за да се предпазите от препредаване на информация и в крайна сметка неточности и главоболия за ваша сметка (големите фирми често допускат „шум“ във вътрешната комуникация). Изяснете каква е процедурата на работа в конкретната фирма; имена, имейли, телефони, работно време и т.н.
8. Попитайте фирмата, какви допълнителни и други услуги предлага, при успешно изготвен проект и добро сътрудничество може да си спестите време за друг бъдещ проект.

Не твърдим че blog7 открива „топлата вода“… Работим това, в което сме добри, така че да са доволни клиентите, давайки своите пари.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 2 коментара

16 май 2020 г. в 22:29

В последно време е много трудно да се намери качествен изпълнител, а тези, които могат да свършат някаква работа, искат да станат милионери с двама клиенти.

31 януари 2022 г. в 20:53

Има причина цената да е висока. Но не всички фирми взимат скъпо за сайт.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger