Имам много кредити какво да правя?
Повечето от вас не може да не са преживявали моменти, в които са усещали, че финансовата пропаст в бюджета ви създава тревожност и стрес, защото не знаете как да преодолеете ситуацията и да покриете всички спешни разходи, които се появяват.

Небанкови кредити за погасяване на дългове


 Кредитополучателите с лоша кредитна история рядко кандидатстват за заеми от банки. Обикновено кредиторите си затварят очите за наличието на закъснение в миналото на потенциалния длъжник. Тук ключова роля в решението на банката играят високите лихвени проценти по кредита, а размерът на експресните заеми обикновено е малък. Банковите специалисти ще изискат от работата на длъжника документ за трудов договор и ще проверят дали има поне три или шест месеца на последната си длъжност, за да проверят дали е нает, а след 15-30 минути ще одобрят заема.

 Кредитни карти 


Някои банки издават кредитни карти на длъжници с малък лимит, които може да разполагат с определен гратисен период. През това време заемодателят няма да начислява лихва за използването на картата. Ако кредитополучателят внимателно ще погаси дълга на такава карта, това ще повлияе положително на възстановяването на кредитната му история.


Внимавайте стс заложните къщи 


 Много хора с финансови проблеми са запознати с този вид заеми. Длъжникът получава заем като оставя на заложната къща някакъв ценен предмет (кола, телефон, бижута и др.) Лихвата върху получената сума се изчислява на ден, на седмица или на месец. Недостатъкът е, че лесно може да се разделите с вашата собственост, а данните от тези заеми не се вписват в ЦКР. Така че, дори и да откупите залога си навреме, това няма да повиши кредитната ви история, защото тази информация не е свързана с официалната база данни на ЦКР.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger