Ето какво се случва в последния четвърти сезон на един от най-следените сериали по FOX ,,Слийпи Холоу‘‘

sleepy-hollow

Наскоро излезлият четвърти последен сезон на сериала ,,Слийпи Холоу‘‘ по телевизия FOX съвсем успешно грабна всички свои настоящи почитатели, като към тях прибави още толкова нови фенове, превръщайки хоръра в един от най-успешните сериали по FOX. Днес ще ви разкажем накратко какво се случи в четвърти сезон на хитовия сериал ,,Слийпи Холоу‘‘. 


След смъртта на Аби, главният герой на един от най-страхотните сериали по FOX, е принуден да създаде странни приятелства, за да открие следващия Свидетел, но когато това се случва, Джени и Икабод трябва да съобщат нелеки новини на Даяна. 


След като екипът на ,,Слийпи Холоу‘‘ разкрива, че в техния случай е замесена тъмна магия, се появява най-големият враг на Икабод, който отправя заплахи към висшите служители във Вашингтон. Героите на хитовия сериал по телевизия FOX мигновено трябва да се справят с него. След време на хоризонта се появява жестоко чудовище, което принуждава своите жертви да преживяват най-мъчителните си лични спомени, като екипът на Крейн трябва да открие неговото слабо място, за да спаси свой човек, попаднал в лапите му. 

Малкълм Драйфус – образ, който несъмнено постави ,,Слийпи Холоу‘‘ в списъка с най-успешни сериали по FOX, показва истинската си същност, която от години насам е свързана със свръхестественото. И след като става известно, че търсеният от Малкълм талисман е скрит на известно място, героите от излъчвания по телевизия FOX сериал ,,Слийпи Холоу‘‘ трябва да се надбягват с времето, за да го открият. 

След пристигането на онлайн сензацията Макдоналд, градът бива ударен от свръхестествен интернет вирус, а другата важна героиня от сериала по телевизия FOX Моли получава страшно видение, показващо тъмно бъдеще, а майка й осъзнава, че животът на дъщеря й никога няма да бъде нормален 
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger