Потопете се в горещите води на най-скъпоструващите смесители за мивка

Въпреки че мнозина подценяват качеството и лукса при своите мивки за баня и мивки за кухня, а също и при своите душове за баня, душ системи, хидромасажни панели, алуминиеви радиатори, смесители за душ, моноблокове, тоалетна чиния (тоалетна чиния моноблок и конзолна тоалетна чиния), мивки алпака (мивки алпака за вграждане), линейни сифони и линейни подови сифони, и дори лири за баня, независимо дали класически или лира за баня на ток, производителите на термостатни смесители, респективно смесители за вграждане в кухненски мивки и смесители за кухненска мивка обаче, са създали доста скъпи смесители за баня и смесители за кухня, предназначени за умивалници, които несъмнено следва да видите, независимо от високите цени на кухненските смесители, цена на смесителите за вграждане и цените на смесителите за кухня. 

Моделът смесители за мивка ,,Скайлайн‘‘ на марката ,,Даниел Рубинетери‘‘ възлиза на 220 лева, което от своя страна е в пъти по-високо от цените на моноблоковете и цената на тоалетна чиния у нас, като разполага с хромово покритие, луксозен дизайн, липса на изпразнител и квадратна форма.
Смесителите за мивка ,,Форментера‘‘ на производителя ,,Тека‘‘ пък отдавна са задминали цените за линейните сифони за баня и цените на лентовите сифони, със своята стойност от цели 350 лева. Те разполагат с супер екологичен аератор, месингово покритие, оптимизиран поток на водата, ограничител на горещата вода, гъвкави тръби и каскаден дизайн на маркуча. 


Последното ни предложение за смесители за мивка обаче надминава дори и най-скъпите цени за мивки алпака и цени на мивки от алпака, а дори и цената на лира за баня, като ,,избива рибата‘‘ със своите 1105 лева. Те разполагат със стоящ монтаж, технология ,,Софт търн‘‘, автоматизиран изпразнител, дебитен ограничител, хромово покритие и гъвкави връзки. 
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger