Абонаментната компютърна поддръжка – какво включва тя?


Ако сключите договор за абонаментна компютърна поддръжка, то вие ще получите ИТ услуги от професионален екип. В наши дни съществуват аутсорсинг фирми, които се грижат за информационните технологии във вашите офиси и търговски обекти. С помощта на експертите се поддържат софтуерните продукти, хардуера и мрежите свързани с вашия бизнес.

Използвайки квалифицираните кадри за абонаментна компютърна поддръжка ще въведете ред във вашите бази данни, програми, мрежи и всичко, което ви интересува. Екип от специалисти се грижи за сигурността на системите, а в същото време ви предоставя възможност за контрол на компютрите дистанционно или на място в дадения обект.

За какви ИТ услуги можете да се абонирате?

Аутсорсинг компанията, която ще работи за вас предлага съдействие при възникване на аварии свързани със софтуера и хардуера. Редом с това можете да разчитате на ежедневно архивиране на фирмени данни, предотвратяване на хакерски атаки, ремонтни дейности и други. Всички услуги се предоставят в пакети, от които можете да избирате свободно.

В случай, че се интересувате от изграждане на вътрешни мрежи, то избраната от вас фирма ще се погрижи за това. Обикновено следенето и грижата за мрежите се извършва дистанционно, но ако се появи непредвидена ситуация, професионалния екип ще пристигне на мястото.

Скъпа ли е абонаментната компютърна поддръжка?

Не бихме казали, че съвременната абонаментна компютърна поддръжка е скъпа. Това е така, защото клиентът може да избира пакетни и индивидуални услуги според възможностите си. При положение, че наемете персонал, който да поддържа компютрите и мрежите, това би ви коствало голям разход включващ инструменти, оборудване и обособено място за работниците.

От друга страна аутсорсинг фирмите имат собствено седалище, откъдето ръководят дейността ви свързана с информационните технологии. Специалистите разполагат със собствен транспорт, който ще използват, за да пристигнат на обекта ви, където да извършат необходимите ремонти, корекции и всичко свързано с различните видове техника.

В обобщение

Веднъж доверили се на професионалните фирми за ИТ услуги, ще се чувствате спокойни за бъдещето на бизнеса си. Днес все по-често ставаме свидетели на потребители, които плащат за абонаментна компютърна поддръжка и това разширява хоризонтите пред тях. Сега обаче ви оставяме, за да прецените дали и вие ще станете част от щастливите клиенти за услугата абонаментна компютърна поддръжка или не.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger