Какво да носим в офиса за да изглеждаме модерни и стилни

Модерни часовници

Определено въпросът какво да носим в офиса за да изглеждаме модерни и стилни е в главата на много жени. Облеклата за офис не са много, а в същото време те малко или много трябва да се подчиняват на консервативните разбирания. Не върви да кажем да се носят в офисите кецове или гуменки. Последното може да търпи изключение ако фирмата не е за спортни стоки например. 


Като цяло облеклата в офиса трябва да са поли, дамски панталони, дамски часовници, обувки на висок ток, като тя трябва да са лачени, ризи, сака, бижута и маркови часовници. Когато говорим за бижута те също не бива да са претрупани. Идеален избор в тази посока са мъжки часовници. Факт е, че дамите харесват нещо, ако могат да го комбинират с тоалет, чанта или портфейл. В тази връзка едни мъжки часовници цени са подходящ избор за жените. Много дами пазаруват във всеки един магазин за часовници в София и то подбират различни модели мъжки часовници. 

Факт е, че ако заложите на качествени оригинални часовници те ще могат да се комбинират с почти всеки модел дреха. Така например няма как да комбинирате часовник с голям циферблат или електронен такъв с хиляди приложения в себе си, с каквито си искате дрехи. Тези часовници не са създадени с цел мода и стил. За да бъдете стилни трябва да търсите изчистените линии и семплия дизайн на класически луксозни часовници. 


Комбинацията от сребристи часовници и пола тип молив е чудесна за офиса. Съчетайте тази визия с обувки от лак на висок ток. През зимата търсете скъпи часовници с кожена верижка, които да съчетавате със сребристи обеци и кожени боти или ботуши, също на ток. Избягвайте дълбоки деколтета в офиса, както и носенето на джапанки или кецове. Това създава лошо усещане у колегите и не буди възхита за модните ви разбирания.  
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger