Иновативността се докосна и до бебешките колички

Бебешки колички

Ако сте от майките, на които им е омръзнало от ежедневните трудности и проблеми, свързани с бебешките колички, кошарки, люлки, шезлонги или пък столчета за кола, не бързайте да падате духом и се пригответе да надникнете в изумителния свят на най-новите иновации в света. Благодарение на инженерите, които са помислили за вас и чиято цел е максимално улеснение и борба с тези неприятни ситуации, вече можете да си отдъхнете от всички тях. 


Наскоро специалисти са изобретили първата детска количка, която притежава ум и интелект, подобно на бебешките колички 3 в 1. Тя почти се доближава до нас хората и с гордост е готова да ни съпътства в нашето всекидневие. Зад създаването й стои многоброен екип от американски професионалисти, които признават, че им е отнело немалко време да финализират своя мащабен проект. Уникалността на тази количка се крие в това, че тя следва своя притежател неотлъчно където и да отива той, при това без дори да бъде докосвана. 


Ако все още се чудите как е възможно това, ще ви обясним. В нея са вградени мотор, който поддържа нейната скорост дори и тя да бъде под наклон, както и хендсфрий сензори, които спомагат за поддържането на разстояние. И по този начин, тя винаги ще бъде няколко стъпки преди вас. Все пак, в случай, че мястото е трудно за придвижване, в нея е монтиран естествен режим на работа, с който може да се управлява като обикновените модели. Консултантите в магазините за бебешки колички разказват и за другото й уникално качество – директна връзка със смартофони, чрез които тя може да се контролира и да се пускат различни песни и игри. 

Другият вид изумителни детски колички са тези с особено висока скорост на придвижване. Те се класифицират като най-бързите в цял свят такива. Скоростта им може да достигне поразителните осемдесет километра в час, а това е истинско чудо в историята на бебешките колички. В допълнение, под тях има изградена метална подложка, върху която може да се стъпи и така разходката да се превърне в състезание, в което обаче силно се съмняваме, че разумните родители биха се впуснали.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger