5 основни аксесоари за бизнес дами

Ако сте бизнес жена, най-вероятно времето, което можете да отделите за пазаруване е ограничено. Ако търсите стилни и практични аксесоари за истинска бизнес дама, този списък е за вас.
Основното правило на жените-предприемачи при избора на аксесоари се състои в това да изберете: бижута и чанта с неутрални нюанси, които да бъдат комбинирани с различни екипи.
Правилно избраните аксесоари ще ви помогнат да направите изображението по-събрано и професионално без много трудности. 

Има пет основни дамски аксесоари, които трябва да бъдат в гардероба на всяка бизнес дама.

Ръчни часовници

Класическите часовници остават не само практични, но и стилни принадлежности. Добрите ръчни часовници правят образа по-скъп и затова не е необходимо да купувате луксозни марки като Rolex или Tiffany's. Изберете часовник с качествена кожена каишка и доказан дизайн. Така никога няма да изглеждате неподходящо облечена.

Копчета и шалове

Добре избраният копринен шал, обвързан около врата е най-класическият аксесоар, който можете да си представите. Шалове са основни елементи за гардероба за жени, които искат да изглеждат и да се чувстват комфортно в същото време.
Копринените фишута, перфектно допълват кашмирения пуловер, костюм с панталони и добавят към образа женственост и шик.

Бизнес чанта

Можете да кажете много за професионализма и независимостта на една жена, гледайки чантата й. Най-доброто впечатление се създава с изчистена строга форма с минимум аксесоари.

Ако не можете да си позволите скъпа дизайнерска чанта, не купувайте достъпна реплика на известната марка. Това ще намали цената на вашия външен вид и ще разваля цялото изображение.

Малки декорации

Една от най-големите грешки, които много бизнес дами правят е подценяването на силата на малките, изящни бижута. Чифт позлатени обеци с кристали и скромна верижка на шията ще кажат за вашия професионализъм много повече, отколкото закачливата огърлица.

Стилна визия

Бизнес жените най-често се появяват на важни срещи в рокли. Ако няма планирани срещи и презентации, защо да не работите по-спокойно? 


Офисът е съвсем подходящ за жилетки и пуловери, но при едно условие: ако ги допълвате с бизнес аксесоари. Това ще помогне да създадете отлично изображение, например тънък колан. Такъв ще добави изящество във визията ви.

Аксесоари


Каквато и да е ролята ви, имиджа на бизнес дама се играе от аксесоари, не забравяйте, че най-добрата декорация на една жена са подходящите дрехи. Не спестявайте пари и време, за да напаснете костюмите и роклите на фигурата и да изглеждате стилно и женствено всеки ден.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger