Как да изберем спалното бельо точно за нас?

Бебешки завивки

Днес много магазини и сайтове предлагат спално бельо и различни спални комплекти с цени, които могат да варират от много ниски до много високи. Независимо дали ще заложим на по евтини спални комплекти или ще предпочетем скъпите такива, ние трябва да сме наясно какво точно е нужно за тялото ни за да спим спокойно.


 Ако сме родители също е добре да сме наясно какво е най-подходящо за детето ни за да можем да изберем най-качествените и удобни за него детски спални комплекти. В някои фирмени магазини или сайтове се предлагат спални комплекти, които включват и кувертюри. По този начин стилът на спалнята ви и удобството в нея ще са ви гарантирани. 






Но как наистина да изберем качествени спални комплекти или пък удобно за нас спално бельо онлайн? Едно от важните неща, които трябва да знаем при избора на спално бельо online е начина, по който е тъкано бельото. Вариантите тук варират между сатен, ранфорс и перкал. 


Тези на пръв поглед странни думи ще определят от какво се нуждаете и ще ви улеснят значително при избора на подходящо за вас и вашата кожа българско спално бельо, а също така и подходящото за вашето дете детско спално бельо. Когато сте наясно какво искате да облечете преди сън ще знаете и как да комбинирате своето спално бельо с различни кувертюри за спалня. 

В случай, че изберете сатен, то трябва да знаете, че той е много фин и нежен към кожата. Ще ви пренесе в друго измерение по време на сън. Той обаче е и много слаб, като издръжливост. Това се дължи на факта, че нишките са разположени предимно от горе и почти няма такива, които да са разположени отдолу. Колкото повече нишки има, както отгоре, така и от долу, то толкова по-здраво ще бъде едно спално бельо. 


Перкал е може би най-качественото спално бельо. То е здраво, но същевременно е и много удобно. Това се дължи на факта, че нишките в плата са от горе и от долу.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger