Защо топлите детски домашни пантофи са толкова популярни?




Есенният и зимният период е време, когато си струва да положите повече грижи за здравето на детето си. Топло яке, ръкавици и шал са основата, но също толкова важно е това, което носи детето ви у дома. Тъй като настинките обикновено се получават от студените крака, оборудвате детето си с топли детски чехли. Те не само ще затоплят краката му, но и ще ви помогнат да предпазите детето от падания и наранявания по време на играта.

В този пост ще ви разкажем повече за избора на най-подходящите топли домашни чехли за момче и момиче, които са идеални за най-студените дни.


Топли домашни пантофи за момиче

При избора на топли домашни пантофи  за момиче, първо следва да обърнете внимание на възрастта му. Най-добрият избор за по-малко момиче е домашни чехли със затворен модел с каишки и метални закопчалки, с ластик или с велкро закопчаване. Тези опции  пантофи ще осигурят идеално прилягане на малките крачета по време на игра у дома. Добре е да изберете чехли или пантофи, които не се хлъзгат и не се мокрят По-голямо дете вероятно ще оцени избора на домашни чехли вместо пантофи – с тях вече няма да му се налага да се навежда, за да ги носи на краката си.

Ако не възнамерявате да купите на детето си домашните чехли като подарък изненада, нека то избере своя дизайн с вас! 

Има много удобни и сладки модели, които ще донесат чувство на радост. Изключително популярни са тези под формата на животни или с картинки с герои от приказките (вероятно няма момиче, което не иска да има чехли с мотива от филма "Леденото кралство"). Моделите се делят главно на:

топли домашни чехли за малки момичета;

топли домашни чехли за по-големи момичета.

Разликата е в това, че чехлите за големи момичето по нищо не отстъпват на тези за дамите. Те са стилни и се различават доста от моделите за най-малките.


Домашни пантофи за момче за затопляне на краката

Когато избирате топли домашни пантофи за момче, следва да спазвате някои правила, посочени по-горе. Затворените пантофи са идеални за най-малките момчета, а чехлите са подходящи за по-големите деца, които със сигурност ще оценят лекотата при поставянето им.

Много често (но не винаги!) се случва така, че момчетата не се интересуват от модата и дизайна на облеклото. Ако детето ви принадлежи към тях, залагайте на по-семпли домашни чехли за момче в неутрални цветове. Момчета, които харесват герои от приказките и анимациите, както и тези, които се интересуват от спорт, автомобили и мотоциклети, със сигурност ще оценят такива мотиви на собствените си нови домашни чехли. Чехлите отново се делят на две основни възрастови категории.

Топли домашни чехли за малки момчета;

Топли домашни чехли за по-големи момчета.


Експертни съвети

В допълнение към дизайна и топлоизолацията, обърнете внимание на подметката на детските чехли. Колкото по-малко релефна и добре оформена е, толкова по-добре ще предпази детето от подхлъзване.


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger