Най-добрите кейсове за телефони

Ако търсите нов калъф за телефон, вие сте попаднали на правилното място. Тук ще намерите отзиви за OtterBox, Spigen, Incipio, Casio и други калъфи с най-високо качество. Тези калъфи осигуряват превъзходна защита на по-достъпна цена.

OtterBox

nai-dobrite-keisove-za-telefoni-otterbox


Калъфите за телефон OtterBox са предназначени да пазят вашето устройство безопасно и защитено, независимо дали го използвате на открито или на закрито. Здравият дизайн осигурява солидна защита срещу отломки, като същевременно поддържа екрана и високоговорителя чисти. Текстурираният корпус от поликарбонат и бронята от синтетичен каучук поддържат телефона ви да изглежда добре и да се чувства защитен. Калъфите се предлагат в различни цветове, стилове и размери.

Калъфът за телефон от серията Defender е предназначен за защита срещу изпускане и други повреди, докато серията Commuter е проектирана за тънък профил. И двата модела имат двуслойна защита, вътрешна част от синтетичен каучук и външна част от твърда пластмаса. И двата случая имат капаци на портовете. Калъфите от серията OtterBox Commuter са сред най-достъпните опции. Важно е обаче да знаете, че те не са налични за всички телефони. Затова трябва да изберете модел, който пасва на вашия телефон.


Spigen

Spigen

Ако търсите защитен калъф за вашия телефон, помислете за калъф за телефон Spigen. Тези кейсове са предназначени да защитят вашето устройство, без да жертват стила. Те също са сред най-евтините калъфи. Тяхното съотношение цена-производителност е отлично и те не жертват качеството на телефона.

Spigen прави калъфи за различни смартфони, включително много водещи модели. Имат и калъфи за среден клас и бюджетни устройства. Имат калъфи за iPhone, iPad и MacBook, както и калъфи за по-стари модели iPhone. Дизайнът им е привлекателен, а достъпността им е ненадмината.


Incipio

Incipio


Новите калъфи за телефон Incipio имат разнообразие от дизайни и цветове, за да паснат на вашия телефон. Серията включва няколко модела, създадени специално за Apple iPhone. Моделите Forme и AeroGrip са проектирани с мотиви, вдъхновени от природата, а калъфът Idol е направен с ултратънък дизайн и подобрена технология Impact Struts. Тези калъфи са предназначени да предпазват телефона ви от падане и случайно изпускане.

Линията Organicore калъфи за телефони Incipio е изработена от растителни материали. Тези екологично чисти кутии са устойчиви на удар и дори могат да бъдат компостирани. Калъфът Organicore Clear е направен от 100% растителни материали. Той предпазва телефона ви от падане до 400 метра и разполага с повдигнати ръбове, които го държат на място.


Pela

pela


Калъфите за телефони Pela са компостируеми, 100% на растителна основа и изработени от патентована смес от биополимери и отпадъци от ленена слама. Те са идеални за всеки, който се грижи за планетата, като същевременно защитава телефона си. И нещо повече, те изглеждат страхотно и се държат добре при тестове за падане.

 

Urban Armor Gear

Urban Armor Gear


Можете да защитите своя iPhone от злополуки и ежедневно износване с калъфи за телефон Urban Armor Gear. Те предлагат военни стандарти за тестове за изпускане и способности за абсорбиране на удари. Имат елегантен, модерен дизайн и могат да предпазят телефона ви от надраскване и прах.

Не всички калъфи за телефони са еднакви, така че има няколко фактора, които трябва да имате предвид, преди да купите такъв. Едно от най-важните неща е да вземете предвид материала, от който е изработена вашата кутия. Някои са направени от пластмаса, докато други са направени от дърво, бамбукови влакна или други биоразградими материали. Тези, направени от биоразградими материали, са чудесен вариант.

Loopy

Loopy


Loopy Cases е бързо развиващ се стартъп, който създава калъфи за телефони и други защитни аксесоари. Компанията е основана през 2012 г. от трима братя и тяхната мисия е да създават висококачествени калъфи за телефони, които предпазват от падане и други удари. Вдъхновени от баща си, който случайно изпуснал своя iPhone, братята решили да разработят свой собствен продукт.

Калъфът за телефон Loopy е гъвкав калъф, който държи телефона ви на място, като същевременно защитава екрана му. За разлика от обикновения ластик, той стои стабилно на телефона ви, без да оставя видими драскотини. Калъфът за телефон Loopy се предлага в различни цветове и дизайни. Някои от тях дори светят в тъмното.

Кейсове за телефони от Mobile Point

Mobile Point е популярен магазин за смартфони и аксесоари, в който ще откриете огромно разнообразие от качествени калъфи за всякакви марки и модели телефони. Всички кейсове за телефони в магазина им са с доказано качество и на разумна цена.

Изображения:  BestBuy

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger