Модни тенденции за пълни жени 2018


Всички жени трябва да изглеждат атрактивни, модерни и секси. Времето на дрехи с безформени модели отдавна е минало.
Днес трябва да подчертаем всички заслуги на фигурата, която отдава естеството.

Ако се притеснявате, че талията не е 60 см, но гърдите са много по-привлекателни, то има на кое да взирате чрез дрехата.

И докато за едни модата става доста по-апетитна, вижте, какво от нея не харесват дамите:

За да сте сигурни, че винаги изглеждате страхотно, дизайнерите внасят своите новости в колекциите, които са почти идентични с постно модели, но с разлика в няколко размера.

Панталони

Панталоните за буйни момичета – те са поканени да купят класически и съкратени модели, които ще изглеждат елегантни както модели за ходене в парка, така и в офиса.

Дънки

Дънките се предлагат като пламъци: от бедрото и от коляното и напълно монтирани. Те изглеждат страхотно с помощта на туника, която ще изглежда страхотно както на бизнес среща, така и на среща. Леките туники от коприна, камбрик, памучни тъкани ще бъдат спасени в слънчево време, но вълните ще бъдат затоплени през зимата.

Рокли

За тържествени поводи, романтична вечеря и ежедневни облекла, дизайнерите насърчават да се носят рокли. И тази есен моделите са разнообразни и подходящи за всеки конкретен случай и фигура: Сукманите са с висока талия и създават женски образ, пълен с мистерия и съблазнителност.

Облеклото, разбира се, ще направи вашата фигура по-тънка, тъй като няма странични шевове. Дартсът подчертава само естествените криви.



Ако изберете рокля за лятото, най-добрият вариант ще бъде рокля с преувеличена талия, подчертавайки шикозните гърди и скривайки излишните килограми в талията и бедрата.

Не изпускайте полата, защото те отлично подчертават формата на всяка жена. Например, пола-карнадаш с елегантна блуза или извит модел с преувеличена талия ще изглежда страхотно. И ако на всичко това блясък да вземе повече и обувки на петата, ще получите образа на истинска богиня.

Връхни дрехи

Също много разнообразно тази есен е горно облекло. Якета, палто от овчи кожи, всякакви еко палта, кожени палта - всичко това ще изглежда много модерно и красиво в шик фигурата.

Цвят

Цветовата схема през следващата зима е много ограничена. Пастелните цветове преобладават, но все пак има и модели в ярки: кралско синьо, богато зелено, жълто, бордо.

Следвайте модата, http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/1360-madrostta-boli и бъдете красиви!
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger