Туниката - перфектният помощник за оригинален поглед

Туника появява още в епохата на античността и все още се радва на своята огромна популярност. И това не е случайно. Туниката е безкрайно удобна у дома, на работното място, на тържествен повод и в спорта. Тази публикация ще разгледа отблизо какви са видовете туники в техните стилове и как се съчетават.








1. Обикновени туники. Ежедневната туника трябва да бъде в състояние да се носи всеки ден и да подхожда на тесен панталон. Винаги купувайте тези дрехи само от надеждни производители. Туниките могат да се купят по интернет и това е най-модерния и често срещан начин в наши дни. Високото качество на туниките е безспорно, а когато са произведени от качествени тъкани и бои в доказани фабрики, цвета им не избледнява дори и след няколко десетки изпирания. Туниките от 100% памук, коприна, лен или вискоза са перфектната дреха за комфорта и благосъстоянието на всяка жена. Това е особено важно за бременни жени, жени с алергии и други кожни заболявания.

 2. . Спортни туники. Това са дрехите, особено подходящи за обучение, джогинг в студено време, разходки в парка и пр. Идеални съчетания за спортните туники са спортни панталони, къси панталони, маратонки и други. Под вободна туника може да се носи плътно прилепнал спортен сутиен.

3. Туники в гръцки стил. Те са едни от най-елегантните елементи в дамския гардероб. Тези туники разполагат с отличителна периферия. На раменете тези дрехи обикновено са драпирани и украсени с изящни декорации. За изработването им шивачите използват ефирни тъкани в светли нюанси в духа на най-добрите гръцки традиции. Обикновено тези туники са в бяло, сметана, бледо синьо, светло бежово и други пастелни цветове.

4. Туники в етно стил. Тази мода се заражда през 60-те години на миналия век. Сега тя се завръща и това радва лудо колоритните личности, падащи си по бохемския стил. Просторни модели, нарязани на райета детайли, ярки цветове, пъстри щампи и всевъзможни видове модели, които изглеждат сякаш са вземи назаем от народите на Азия, Африка и Мексико.
Туниката, независимо от това в кое стилистично направление е, е мека и удобна. Тази многостранна дреха изглежда деликатно върху женската фигура. В същото време тя перфектно прикрива всички недостатъци на дамите.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger