Как да си намерите апартамент под наем

Как да си намерите апартамент под наем или в някой друг град, ако вашето дете или вие сте студент в България? Всички знаем какви са условията в общежитията. Там постоянно е шумно и това е само една от причините повечето студенти да искат да живеят на квартира под наем.


За да си осигурите апартамент под наем, трябва да се съобразите с някои неща.

 На първо е важно да знаете каква сума можете да заделяте всеки месец. Това условие ще ви насочи към това какво да търсите. Освен разходите по наема, трябва да предвидите и месечните разходи за ток, вода, Интернет и други. В случай, че имате ограничен бюджет, бихте могли да съжителствате със съквартирант, за да облекчите разходите си.




Преди да започнете да търсите, добре е да си направите списък с изискванията към апартамента под наем: къде и какво бихте искали да е разположението му; дали да е обзаведен, което влияе върху наема; има ли магазини в квартала; близо ли е университета и т. н.

 Има няколко варианта да търсите имот под наем чрез Интернет, чрез агенция за недвижими имоти или сами. Но когато търсите, трябва да внимавате за някои неща. В Интернет може да попаднете на изтекла или в най-лошия случай на лъжлива обява. Затова е много по-сигурно и лесно да търсите чрез професионална агенция. След като представите вашите изисквания, агенцията ще ви предложи подходящи оферти, които ще можете да разгледате и съответния уеб сайт, както и да държите постоянна връзка. По този начин определено пестите много време. Разбира се, бихте могли да търсите и в някой регионален вестник като следите обявите.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger