5 важни съвета при избор на инвестиционен компания

Всеки човек, които търси по-добра доходност от банковият депозит в крайна сметка достига до брокерските услуги и ивестиционните посредници. Как обаче да разберем дали една или друга компания предлага качествени услуги и дали може да и се има доверие. Това решение се оказва по-важно дори от конкретните финансови инструменти, в които желаем да инвестираме.

 - Един много важен въпрос при избора ни на брокерски услуги е има ли компанията индивидуален подход с клиента! Разберете, дали услугите на компанията вървят ръка за ръка с личното отношение.

 - Осъществява компанията пълно обслужване. Извън страната под брокер, който опредлага пълно обслужване, се разбира такава брокер, който предлага не само брокерски услуги, но и индивидуални анализи и съвети на клиентите си.

 - Каква е историята на компанията през времето? Това е мнгоо важен критерии, отделете време и проучете компанията на която сте се спряли, мнения, форуми, история , от колко време е на пазараи т.н.

 - Дава ли достъп до брокерски услуги не само в пределите на България, а в цял свят? Просто се уверете, че предлагат целия спектър от възможности по света!

- Разбирасе не на последно място по значение е доверието, не гледайте форумите или писани в мрежата, на хора които са правили непримерен риск, обадете се на познат, разпитайте хора които са правили инвеситици, играели на борсата и форекс. Уверете се че компанията е лоялна и читава.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger