Дизайнерски идеи за луксозна баня

Цветовата тема е от голямо значение при обзавеждането и декора за луксозни бани. Създаване на цветен тематичен дизайн за луксозна баня не е трудна задача. Изберете цветове, които отговарят на желанията и вкуса ви и направете с тях комбо. Първият избор е да отидете за монохромна тема - изберете един цвят и нека той да акцентира с неговите нюанси. Другият вариант е да изберете два цвята.
Например, черно и бяло, лилаво и бяло, бежово и бяло, сиво и бяло, сиво и червено и пр., които са някои от най-добрите цветни тематични идеи за дизайн на луксозна баня. От шкафове за баня до подове и стенни плочки, всички мебели и тела е добре да бъдат избрани в тези два цвята. Идеята е, че по-светлият цвят ще се преориентира с 80%, а тъмният цвят, използван в темата, ще се преориентира с 20%. Това ще даде мек и луксозен ефект на интериора. За подобряване на декора на стените могат да бъдат използвани цветни рамки за картини.

1. Винтидж тематична мраморна баня. Много модерен избор напоследък е ретро банята. Може да почерпите вдъхновение от историята. Вашата баня може да разполага с предмети, които са част от изкуството и занаятите. Въведете ретро усещане чрез вана, проектирана в кралсски стил, огледала завършени с рамки от естествен дървен материал, система за осветление в златни или етнически полилеи, плафониери и т.н. Добавянето на кралско докосване до вашата баня може да стене с традиционно бродирано произведение на изкуството за стена!

2. Модерна баня за минималисти! Любовта към водата ви кара да прекарвате цялото си време във ваната? Тогава може да направите уютно минималистично изявление! Направете го своя персонализирана фокусна точка. Минимализъм не означава, че ще изберете всичко в бяло! Вашите стени мога да бъдат боядисани с любимия ви цвят. След това ги украсете с неща като стилни вази, ексклузивни експонати, модерно изкуство, минимално проектирани лампи и т.н.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger