Дамски дрехи, които има всяка една рускиня

Това, което отличава една рускиня от останалите жени по света, е нейният стремеж – винаги постигнат, разбира се – да бъде с изрядна визия по всяко време и на всяко място. При рускинята не съществува такова нещо като лежерен ден с ежедневна и небрежна визия. Дори спортната й личност лъха на перфектно подбрани цветове и всички актуални тенденции налице. Ето защо на нас ни стана интересно да разберем кои са задължителните дрехи, които присъстват в гардероба на една рускиня с надеждата да се докоснем поне за кратко до нейното съвършенство:


1. Дългата рокля 
Дори да е ниска на ръст, тя си има достатъчно високи обувки, за да прикрие и този дефект, но дългата рокля е част от официалната визия на една класическа руска дама. Тя знае, че официалният повод си е официален повод и просто няма как там да се яви с памук или нещо над коляното.

 2. Връхна дреха с косъм 
Поради особеностите на руския климат, тази връхна дреха е като правило за рускинята. Но какво от това, та днес цял свят е осеян с госпожички, които умело вземат пример за ефикасно и модерно стопляне през студените дни от годината именно от тях, рускините?!

3. Лъскавото бюстие 
Не я наричайте твърде шикозна и блестяща, защото може да ви се обиди, но истината е, че рускинята обича този маниер на обличане и дори да й го кажете, тя няма да се промени. Защото рускинята знае, че свети и блести, защото може и трябва да свети и блести.

 4. Черен прав панталон
Ето нещо интересно, но наистина задължително и класическо за руската дама. Тя е наясно, че в един момент трябва да разчита на себе си, да работи, да бъде делова и понеже тя може да подбира облеклото според мястото, никога няма да се остави да бъде неадекватно облечена в офиса или на църковна служба.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger