Мокър бар от гипсокартон

Има много видове дизайнерски решения за мокър бар, често предварително съобразени и реализирани в интериора. Този текст се насочва към реализацията на мокър бар от гипсокартон като бързо, елегантно и функционално решение, което да оползотвори свободно пространство в помещението за гости.

 Под мокър бар трябва да се разбира пространството, което е подредено и оборудвано така, че да приеме в себе си, бутилки алкохолни и безалкохолни питиета, съдове, в които те се наливат и съхраняват. Мокрият бар е умален модел на обикновените барове, които посещаваме. Той може да е изключително красив и пищен, може да е по-модел на истински бар, може да е дизайнерско решение за конкретната къща.

 Преди да започне реализацията, нека е ясно, че конструкцията трябва да е на място в къщата, където посрещате гости, за да може да се възползвате от новата си придобивка и да ги почерпите. Също така е удачно в близост да имате инсталиране аудиосистема за музика, с която да придадете особен чар на цялото място. Промяна и в осветлението също ще добави атмосферата, в която напитките и компанията да се чувстват сякаш наистина са навън. 

Въпреки, че реализирането на мокрия бар може да влезе в графата направи си сам, трябва да стане ясно, че това е задача, която изисква сръчност и ако не се чувствате сигурни, че ще успеете сами, можете да повикате майстор, който има опит с оформянето на гипсокартона. Просто ще трябва да му осигурите: гипсокартон, замазка за довършителни работи, електрическа ножовка, шкурка, рафт от масивно дърво или мрамор.

 Когато структурата е завършена, вие ще имате две отделни структури, които заедно образуват идеята за мокър бар от гипсокартон. Едната част, която представлява барплот, а другата мястото където ще се закрепят бутилките, чашите и аксесоарите за приготвяне на зашеметяващите напитки. Дори да се наложи да направите ремонт в помещението, само за да се случи този умален модел на бар – крайният резултат си заслужава.

Източник: http://zid-ko.com/
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger