Какво да знаем при избора на ергономичен офис стол


Всеки един от вас, на който му се налага да прекарва минимум 8 часа на ден в седнало положение, ще се съгласи с това, че работата в един офис е изключително монотонна и често пъти успява да замъгли съзнанието ни, така че да престанем да мислим за себе си и собственото си здраве. Създадохме тази статия с една единствена цел, а именно да ви напомним, че офис столовете са изключително важна част при обзавеждането на едно такова помещение и ако в този момент ви се налага да избирате такъв продукт от пазара, то крайно необходимо е да бъдете внимателни, грижовни и, разбира се, прагматични.

Ще ви издадем малко повече информация, свързана най-вече с избора на ергономичните предложения, които можете да си закупите както от физически обекти, така и от онлайн магазини. Искрено се надяваме, че споделеното с вас, ще успее да ви насочи към извършването на правилен избор и ще съумеем да отговорим на една не малка част от въпросите, които в продължение на дълго време сте си задавали.

Преди обаче да продължим напред, искаме да отворим една малка скоба, в която да вмъкнем, че столът, сам по себе си, е достатъчно специфично творение. Когато сме се насочили към инвестиция, то от нас се изисква да подберем с внимание и мястото, от където го закупуваме. По никакъв повод не бива да се доверяваме на случайни търговци, които не са в готовност да ни дадат достатъчно информация, свързана с функции, характеристики, производство, както и материалите, участващи при изработката на въпросната мебел.

Препоръчваме ви да посетите онлайн магазина https://antares-bg.net/, където сме напълно убедени, че ще попаднете на висок клас модели, достигащи до вас на приемливи, цени, които всеки може да си позволи. Вярваме, че това място ще ви предложи решение, отговарящо изцяло на индивидуалното ви търсене.

Какво трябва да притежава един ергономичен стол


Няколко са основните неща, които трябва да притежава един ергономичен стол. В редовете по-долу ще разберете за всяко едно от тях, така че по никакъв начин да не се чувствате затруднени в момент на пазаруване и избор. Едно от най-важните условия е свързано пряко с регулирането височината на седалката и облегалката, което се случва с прякото съдействие на пневматичния лост. Именно тази малка, на пръв поглед, подробност позволява на потребителите да използват правилно новозакупената си мебел, независимо от техния ръст или други физиологични особености.

Когато става въпрос за правилна стойка, то трябва да се вземе под внимание още широчината и дълбочината на самата седалка. За да се чувства всеки един комфортно, докато работи и прекарва поредица от часове в седнало положение, то те трябва да бъдат достатъчно широки и дълбоки. Едно от нещата, които ще ви подскаже дали сте попаднали на правилното творение е това, че при сядане върху стола задната част на коленете ви трябва да бъде поне на няколко сантиметра разстояние от седалката.

Друго важно нещо е самата облегалка. Препоръчително е тя да разполага с лумбална опора, така че след време да не се превърнете в свидетели на изправяне на лумбална лордоза, което пък води след себе си изключително неприятни болки.

Надяваме се да сме ви били полезни и информацията да ви послужи на правилното място и в точния момент.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger