Помощ, лаптопът ми се развали!



В днешни дни много от хората работят дистанционно, разчитайки най-вече на компютъра, или лаптопа си и на интернет връзката. Освен, че това е огромно удобство от гледна точка на гъвкавото работно време и оптимизираните транспортни разходи, то е и начин да превърнеш хобито си в работата, която вършиш с удоволствие.

Аз също разчитам основно на лаптопа си за работа, обаче и той, като всички машини не е вечен и един прекрасен ден натиснах бутона да го включа, след като се бях подготвила с голямата чаша кафе за сутрешната порция работа, но машината не реагира. Първоначално си помислих, че грешката е моя и още сънена не съм го включила, но след няколко опита установих, че това съвсем не е така и верният ми лаптоп е извън строя, докато мен ме чакат куп задачки. Паниката, която ме обхвана не мога да опиша с думи, но може би всеки организиран човек е изпитвал подобно чувство поне веднаж, когато плановете му се объркат и знае за какво говоря.

За щастие в наши дни интернетът е навсякъде, включително и в смартфоните ни и досещайки се затова аз побързах да потърся решение. Като повечето жени не ме бива много по отношение на техниката, така че очевидното решение беше бърза покупка на заместваща машина или спешна помощ от подходяш сервиз. Пресмятайки обаче нужното време, се спрях на първия вариант, защото със сервизиране щях да изгубя дена, а може би и доста повече. Тук финансовото ми състояние оказа своето влияние и бързо се насочих към лаптопите втора употреба, чиято цена можех да си позволя.

Сайтът, който открих за щастие предлага огроман избор – https://plasico.bg/употребявана-техника/лаптопи-втора-ръка. Той е и специализиран вносител, а машините са с гаранция 6 или 12 месеца, което носи допълнителна сигурност при покупката. Plasico IT Superstore е фирмата, която ще ви се притече в случай на спешна нужда от лаптоп втора употреба, а цените, на които можете да ги закупите, заслужават внимание, като допълнително има и атрактивни промоции.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger