Регистрация на фирма - полезни съвети

Днес ще Ви представим няколко ценни съвета, чрез които да придобиете представа за стъпките, касаещи регистрация на нова фирма, както и документите, които са необходими.
Преди да преминем към самите съвети, важно е да кажем, че най-добре да не губите време и енергия Вие, а да поверите това начинание на опитен счетоводител, на фирма или физическо лице, които вече са минавали по стъпките и знаят как да подготвят документацията.

Етествено, в статията ще видите и преоръчана от нас фирма, която може да подготви всичките документи, за да не губите време, енергия и ресурси, но преди това, нека Ви запознаем с по-важното, а именно - какви са необходимите документи за регистрация на фирма:

Заявление по образец А4 
Дружествен договор и учредителен протокол 
Спесимен/Образец от подписа на управителя 
Декларации 
Такси 
Цената на цялата процедура е около 200 лева, като често счетоводителите подготвят всички по-горе изброени документи и ги предоставят на клиента, готови за подписване и подпечатване. Иначе казано, счетоводителят, без значение в коя точка на България се намира, може да Ви подготви документите, да Ви ги изпрати по електронен път, а Вие стриктно да спазите инструкциите, които в допълнителен файл Ви е подготвил. Тарифата при подаване на заявление за вписване на обстоятелства относно ООД по електронен път, таксата е в размер на 55 лв (от 14.02.2014 г.). При подаване на заявление за запазване на фирма (Д1) по електронен път, таксата е 20 лв. По електронен път документи за регистрация на ООД могат да подават само адвокати, когато става въпрос за заявители, които не са управители на фирмата. По отношение на документите, заявлението по образец А4 се заявява от управителя/управителите на дружеството, като може да бъде заявено и от адвокат, след необходимо писмено пълномощно. Дружественият договор съдържа фирмата, предмета на дейност, размера на капитала, размера на дяловете, в случай че е ООД, а ако е ЕООД, то капитала е 100 %, както и други права и задължения на управниците. Спесименът представлява образец от подписа на управителя,много важна част, за да се предотвратят бъдещи измами и злоупотреби. С други думи, обикновен потребител би се справил със задачата, но с доста четене и би загубил много ценно време, и именно поради тази причина Ви препоръчваме да се обърнете към представител на счетоводна фирма Евристика - град Русе.
Надяваме се, че информацията от настоящата статия Ви е била полезна и ще ни посъветвате, обръщайки се към препоръчаната компания.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger