Съвети за избор на нотариус


Колкото и да не ни се иска, в живота ни се налага, поне веднъж да потърсим услуги на нотариус. Най-популярни и наложителни са услугите, когато се касае за заверка на пълномощно, прехвърляне на имот, подготовка на наследство и други сходни.

Какво е важно да знаете, когато избирате нотариус? Това е важен въпрос, на който ще дадем отговор, както и ще препоръчаме такъв, в случай че живеете в Бургас и търсите подобни услуги.
Изборът на нотариус в Бургас е сложна задача, особено щом става дума за важни неща, не можем да прибегнем до първия, който намерим без да се информираме предварително. А и дори да не става дума за нещо толкова важно като недвижим имот или МПС, отново е добре да внимаваме, защото ако получим фалшив документ за каквото и да е, рискуваме да си навлечем сериозни неприятности.
Изключително важно е нотариусът да е легитимен, а за това можете да проверите в камарата на нотариусите. Онлайн има публична информация за всеки нотариус, желателно е да направите справка, преди да се доверите на когото и да било.
При наемане на кантора, хубаво е да сте наясно и с таксите. Всяка услуга има различна такса, затова е желателно да не търсите нотариус в денят на сделката, а да се подготвите по-рано. Например, ако Ви предстои прехвърляне на МПС, можете да посетите нотариусът няколко дни преди да се изповяда самата сделка. По този начин, в деня на сделката, ще бъде много по-спокойно и бързо всичко, тъй като документите ще бъдат предварително обработени. Именно обработката на документите е времеемък процес и по този начин бихте спестили ценно време.
Друг важен съвет е да не правите сделките в почивни дни, тъй като нотариусите не работят съботите и неделите.
Нашият съвет е да потъристе услугите на нотариус Маркова, тъй като е професионалист и с нея много лесно се работи. В сайтът й можете да видите обстановката, да получите основна инфромация за услугите и сделките, които могат да се сключат, както и да намерите примерни бланки. 
Високото качество на извършване на услугите е гарантирано, така че място за съмнение, няма. За запазване на час и проверяване на работното време, както и за други нотариални услуги, можете да позвъните на тел.: 056 841 444. Доверете се на нотариус Бургас Надежда Маркова за вашата собственост!


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger