Куполни камери помагат за доброто наблюдение

Ако се чудите какъв вид видеонаблюдение да използвате, то куполните камери със сигурност биха задоволили всичките ви претенции. Днес все по-често ставаме свидетели на тези технологични джаджи наподобяващи осветителни тела и даващи добра охрана за обектите ни. За сравнително малка сума пари можете да закупите куполна камера, която да монтирате вън или вътре в сградата ви.

Няма значение дали става въпрос за магазин, заведение, офис или друг обект, защото устройствата са подходящи за всеки случай. И ако искате да получите пълна информация относно тази иновативна техника вижте предложенията на Джиес Груп ЕООД и сме сигурни, че ще останете доволни.

От значителна важност е какъв е видът на камерата, която се каните да закупите. Тук ще отбележим, че всички системи за наблюдение гарантират широк зрителски ъгъл, който се състои в цели 360 градуса, а изображението, което получавате, е повече от добро, защото камерите имат висока резолюция.

 Какви видове камери може да закупите?

Вие закупувате куполни камери в зависимост от това дали ще ги използвате вътре или вън. Статичните видеокамери биват използвани за заснемане на външни обекти и често се използват за наблюдение на паркове, улици, входове на сгради или паркинги. Стационарната камера е неподвижна и обектива се фиксира в една-единствена точка.

По различен начин стоят нещата при въртящите се камери, където обектива се мести автоматично. Възможността за въртене започва от девет и стига до четиридесет градуса, за да ви бъде осигурено максимално наблюдение на помещението, в което сте монтирали системата.

Последният вид, а именно скоростните камери е най-добър. Това, което ги отличава от останалите е скоростта на въртене, която стига заветните 300 градуса за една секунда. Насочват се лазерно, снимат цветно и имат опция да сигнализират при попадане на човек или друг предмет в обектива. Поддържат висока разделителна способност и предоставят прекрасни изображения

Камерите с инфрачервено осветление пък се ползва в затворени обекти, където липсва светлина. Заради специфичната им нагласа те снимат и на тъмно, като вие може да различите всеки един обект или човек, без никакви проблеми.  

Други предимства на куполните видеокамери

Няма да скрием, че куполните камери имат още куп предимства и много малко недостатъци, които дори не си заслужава да споменаваме в днешната ни статия. Що се касае до плюсовете те са свързани с големия периметър, който може да се обхваща с тази наглед малка камера. Другите добри новини за притежателите на устройствата е, че те имат висока устойчивост на атмосферните аномалии.

Няма значение дали камерите са инсталирани вътре или вън. Те издържат срещу прах, вода, влага и дори сняг. Обективът им е скрит посредством затъмнено стъкло, което не позволява на външните лица да виждат техниката.

Този тип видеокамери се инсталират основно на тавана и са недостъпни за криминалния контингент. Много е трудно да се свали или развали подобен вид машина, тъй като тя е направена от здрав метал или устойчиво пластмасово покритие.

В заключение ще кажем, че употребата на куполни камери, е идеалният начин за видеонаблюдение на всякакви по вид обекти. Няма значение дали става дума за голяма или малка сграда, защото устройствата работят добре и при двата варианта. За повече подробности се обърнете към сайта posbg.com, откъдето може да поръчате технологиите.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger