Какви да бъдат камерите за видеонаблюдение на обекта ни?


Наистина може да се пише много относно камерите за видеонаблюдение. Те се използват все по-често в нашия живот, тъй като крадците стават по-нагли и измислят всякакви начини, за да се докоснат до имуществото на нашите фирми, търговски обекти, заведения и прочие здания.

В тази статия ви представяме възможността да закупите видеокамери от Джиес Груп ЕООД и най-после да въведете спокойствие на вашия обект. В противен случай, ще се подложите на непрекъснати страдания и разправии с властите, които много често са безсилни пред опитите за влизане с взлом или вандалските прояви. 

Но нека разгледаме различните видове камери                                              
                                                   
Първият вид камери, на който ще обърнем внимание са аналоговите камери. Те по стандарт са с ниска резолюция и не могат да ви осигурят детайлно изображение. Друг проблем при тях е обхватът, който е само десет метра и не може да ви предостави необходимата панорамна гледка. Разбира се, има модели поддържащи над 540 TVL, които се използват при по-големите обекти и дават достатъчно добра картина. 

Като пренебрегнем малкия обхват на заснемане, то аналоговите камери са евтини за поддръжка и икономични. На лице са системи, които можете да инсталирате и навън, защото са водоустойчиви и не се дават на различните климатични капризи. 

Вторите камери, на които ще обърнем внимание са HD. Те заснемат изображения с висока разделителна способност, която се изразява в 1280 х 720 пиксели. При тях може да увеличите картината и да я гледате в детайли, но имайте предвид, че всичко зависи от възможностите на вашия монитор. Ако последният не поддържа HD, то със сигурност качеството ще падне. 

Идва ред и на най-добрите IP камери, които се наблюдават директно от интернет. Лесната им свръзка в комбинация с много високата резолюция ви позволява да гледате изображенията в най-малките детайли и да следите всичко, което се случва пред или вътре в обектите ви.
Цената на IP камерите е по-висока в сравнение с другите варианти, но пък наистина има защо да е така. Големите компании създадоха тези технологии, за да задоволят всички претенции на бизнеса в наши дни и слава богу до момента успяват.

Как да постъпи при употребата на видеокамери 

Видеокамерите могат да се разполагат навсякъде, с изключение на помещенията за уединение. Тоалетните или баните са неприкосновени и там нямате право да заснемате персонал или клиенти влизащи в обекта ви. Винаги слагайте уведомителни стикери или листовки за това, че в сградата се използва видеонаблюдение. 

Много хора не са съгласни с поставянето на записващи устройства, но последните се грижат за сигурността и спокойствието в определените фирми, търговски центрове и институции. Горе сме посочили най-често използваните видове камери, тъй че може да си ги купите по всяко време от posbg.com или друга българска компания. 

Остава да ви пожелаем спокойствие на мястото, където работите и се надяваме, че то ще дойде в последствие на монтираното видеонаблюдение. Слагането на камери, не ви прави шпиони, а хора, които държат на това да знаят какво се случва в пространството, където се трудят. Всичко отделно са просто думи и въображения, на които не бива да обръщаме внимание.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger