Какво трябва да знаем за мебелите и аксесоарите за баня

магазин за баня КЕРАМО



Когато обзавеждате банята си е добре да се съобразите с няколко важни неща, за да си спестите главоболия след известно време. Ето ги и нашите малки съвети, на които да обърнете внимание при проектиране на банята си. 

1.Мебелите за баня 

Те трябва да са устойчиви на влага и температурни промени. В повечето случаи е изработен от MDF. Но можете да намерите и плотове, шкафове и плаващи рафтове, изработени от масивно дърво, а именно обработени да издържат дълго време във влажна среда.

Можете да конфигурирате местата за съхранение според вашите нужди. Например, ако имате деца, ще трябва да подготвите пространство, в което да съхранявате играчките си за баня. В същото време ще трябва да държите грим и друга козметика на огледален рафт, на висящ рафт или в килер, недостъпен за малките.

2.Обзавеждане за баня

Крайният вид на банята също ще зависи от цвета на мебелите. По този начин, ако плочките имат пастелни цветове, можете да изберете мебели в силен цвят: червено, жълто, синьо, зелено или черно. Ако вече сте избрали облицовките в силни цветове, мебелите ще трябва да имат неутрален тон.  

3.Аксесоарите за баня 

започвайки от сапунена чиния или държач за тоалетна хартия и завършвайки с рафтовете за ваната - трябва преди всичко да бъдат практични. Те също имат декоративна роля, но това е второстепенно. В зависимост от стила на подреждане ще можете да избирате между аксесоари с дървено покритие, патинирана мед, неръждаема стомана и др.

През последните години на пазара се появиха и високотехнологични аксесоари за баня. Те включват: дистанционни управления за тоалетни седалки, озвучителни системи или вани със система и кранове, които осветяват и оцветяват водната струя. Можете да ги изберете като елементи, които привличат вниманието.  

И така следвайки тези прости съвети, вие определено ще бъдете един щастлив собственик на нова баня. 

Надяваме се че тази статия е била полезна за вас. Успех!


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger