Планирате ли вече зимната си ваканция?

Част от хората изпитват носталгия по лятото и живеят със спомени за летните си отпуски и ваканциите, които са прекарали на непознати и екзотични места.

Другите предпочитат да гледат само напред и вече отправят взор към зимата и почивните дни по това време на годината. Ако и вие се причислявате към тях, сигурно си мечтаете и планирате къде ще прекарате коледните и новогодишни празници.

На хотел за новогодишните празници


Колкото и да не ни се иска, времето лети и съвсем скоро отново ще изпратим старата и ще посрещнем новата година.

Нека посрещнем новата 2017 година с добро настроение, на приятно място, с приятели и хора, които обичаме.

Разбира се, когато става въпрос за това къде да посрещнем новата година, обикновено се питаме дали да не си останем вкъщи с близките и дали не е по-добре да се отърсим от всичко добре познато и този път да попътуваме.

У дома е уютно и винаги много приятно да се празнуват семейните и Новогодишни празници, но големият недостатък на това решение е че вие като домакини ще имате прекалено много задължения, свързани с приготовленията за празника.

Не рискувайте да се чувствате по-уморени, отколкото можете да си позволите.

Вие имате много повече задачи, за които трябва да бъдете в кондиция след празниците. Ще изброим само малка част от тях - разговори с любимия, пилатес, писане на домашни с детето, разходки на кучето, бъбрене с приятелки, шопинг и разбира се, още малко време за да пътувате.

Именно пътуването е нещо, за което даваме пари, но то ни прави по-богати. Обогатява ни с впечатления, гледки, вдъхновение, приятни емоции, нови запознанства, спомени.

Независимо от това за къде се отправяме, сърцето ни се изпълва с неописуемото нетърпение да го направим колкото се може по-скоро и да подарим на самите себе си нови преживявания на ново място.

Идеята да посетите някои от нашите зимни курорти през Новогодишните празници е повече от страхотна за тази зима.
Боровец е едно от местата, които носят специфична атмосфера, изумява с красиви природни гледки и ни дава доста възможности за практикуване на зимни спортове и за забавления.
Именно тук можете да съчетаете Коледните празници, идването на новата година и почивката на планина като се радвате на кристално чист въздух и приятна отпускаща обстановка.

Няма по-релаксиращо време от времето прекарано сред природата. А когато всяка игличка на боровете е посипана с бял сняг и планината сякаш се е наметнала с искрящо снежно наметало, всичко което ни идва на ум е да съзерцаваме това спокойствие и красота с часове.

Тук можете да спазите всички обичаи на зимните празници и да се радвате на коледен дух. Без съмнение, типичните аромати и символи на Коледа не бива да бъдат пропускани, така че наред с ваканцията на планина, вие можете да имате и коледни сладки, и пуйка на трапезата.
Ресторантите на повечето хотели в зимните ни курорти Боровец, Банско, Разлог, Пампорово предлагат специално коледно меню и типичната вечеря в нощта срещу Коледа.

Това, което се иска от вас е да съберете приятели и да резервирате вашата почивка на планина навреме, за да се застраховате, че всичко около вашата зимна ваканция и Коледни празници е уредено. Това може да направите в някой от всичките каталози с оферти за Новогодишните празници като например http://top20oferti.bg/oferti-za/nova-godina-2017/

Новогодишните празници в планината


Така ще бъдете спокойни, както по отношение на работата си, така и във връзка с осигуреното настаняване и изхранване по време на почивката.

Няма по-хубава гледка от разтворената географска карта и куфара, пълен с всичко необходимо за вашия комфортен престой далече от дома, нали?
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger