Газови инжекциони - цените в Пловдив

Газов инжекцион цени Пловдив. Пловдив е един от големите градове, в който са съсредоточени много от големите инвестиции и малки и средни бизнеси и се разраства, като влиятелен, стратегически град в региона на централна и западна България. В рамките на града могат да се намерят много и професионални и добре представени сервизи за газови инжекциони, и тяхната поддръжка и монтаж. Като цяло града има славата за добри специалисти в този бранш и това доказват и посещенията на сервизите от клиенти от околните градове. Въпреки добрата репутация на подобни сервизи в столицата, сервизите в града са много конкурентни на пазара, относно цените на услугите си. За качеството, което клиентите получават, цените никак не са високи, а дори нормални.

Цени на услугите предлагани от Пловдивските газови сервизи.

Газови инжекциони с директно впръскване на горивната смес – газов инжекцион цени Пловдив, монтажа и сервизното обслужване там за газови уредби с директно впръскване на газовата фаза варира от около 700 до около 2000 - 3000 лева в зависимост от броя на цилиндрите и на вложени части материали. За различните марки има различно качество, естествено, кактои цена на консумативите, услугите и самата система на инжекциона.


  • Марка FOBOS – тази марка е доста добре представена на пазара и е една от сравнително по-евтините, като цената за нея варира от 800 до 999 лева. Тази цена важи за четири цилиндрови двигатели, работещи на принципа на директното впръскване на газ или na бензин. Въпреки сравнително ниската си цена, газовите инжекциони от тази марка осигуряват горе-долу добра електроника на комуникация и контрол, нисък разход на горивната смес и възможности за добра и евтина поддръжка и сервиз. Газов инжекцион цени Пловдив, предлага в повечето сервизи в града, тази марка. Окомплектоването й включва клапан, редуктор, окабеляване, компютърна система и електроника, тръбопроводи, бутилка - резервоар. Копче превключвател с нивомер, което отбелязва нивото на газ в бутилката. 


Автомобили с осем цилиндъра – цена на помпата около 1300 лева;

Цените на марките, LOVATO, KMG, VEGA, FOBOS и други подходящи за монтаж на газов инжекцион варират около споменатите суми и броя цилиндри на автомобила.
В цената на един газов инжекцион може да бъде включен монтажа му и се взема под внимание сложността на конвертиране на автомобила. Много е важно да се запознаете с базовата цена, която и ние ви изложихме до някъде и да имате предвид, че тя търпи промени и оскъпяване, защото се добавя монтажа, допълнителните консумативи за настройка и евентуални екстри, които може да искате.

Стъпката към монтаж на газова уредба на автомобила ви е обвързана с финанси, който вие имате избора да платите наведнъж или да ги разсрочите, чрез кредит. Офертите на пазара са доста добри и не изискват много документация. Газов инжекцион цени Пловдив предлага едни от най-добрите марки и оферти на пазара за газови консумативи.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger