Газови уредби Пловдив - цени за поддръжка

Газови уредби Пловдив цени за поддръжка са основен и водещ фактор, който всеки притежател на автомобилна газова уредба трябва да вземе под внимание. Конвертирането на един автомобил на пропан бутан или закупуването на нов такъв изисква една определена поддръжка, която не трябва и не бива въобще да бъде пренебрегвана. Всеки автомобил не може и не бива да бъде само експлоатиран, той трябва да бъде и поддържан подобаващо. За тази цел трябва да сме информирани, какво трябва да правим и кога да посещаваме сервиза за профилактика, поддръжка и ремонт на авто газови уредби. По закон автомобилите с газови уредби трябва освен техническия си годишен преглед да минат и преглед за изправността на автомобилните си газови системи. Той обикновено е в рамките на от 30 до 50 – 55 лева за страната. Ако не сте поддържали добре газовата уредба на автомобила си и сте допуснали редица нередности, то един такъв преглед би ги установил и ще ви се наложи да отстраните нередностите на куп, за да продължите да ползвате автомобила си безпроблемно. Затова, за да си спестите нерви, пари и време е добре да не разчитате само на годишния преглед на газовата ви система, а да я поддържате целогодишно при специалист.

В зависимост от естеството на повредата или необходимата поддръжка на газови уредби Пловдив цени може да намерите в различни стойности и измерения. Ориентировъчно в зависимост от това дали ще смените просто едно уплътнение или окабеляване – 20 до 30 лева за труд или имате повреда в бензиновата помпа например – стига и до 500 лева в зависимост марката и модела на автомобила.

За добрата поддръжка е добре да сте запознати с устройството и метода на работа на една газова уредба. Конвенционалните газови уредби имат по-опростен метод на работа и по-малко електронизиран контрол на управление. Основно се състоят от газова уредба, тръби, маркучи и нивомер. Още се монтират реле ( симулатор ), клапан за газово подаване, смесител на горивната смес, автоматичен превключвател и електрическо окабеляване. При тях по-често възниква нужда от поддръжка, настройка и регулиране параметрите на уредбата. Затова сервиза не бива да бъде подминаван с лека ръка. Газовите уредби Пловдив цени, за уредби за директно впръскване от друга страна са по-рентабилни от към поддръжка и надеждност. Те могат доста дълго време да запазят добрите си параметри, при добра и адекватна настройка. Това е така, защото количеството на подаваната горивна смес, чрез дюзите и всмукателните клапани, се оптимизира постоянно от компютърен софтуер. Лидери на пазара за газови инжекциони са италиански фирми TOMASETTO и LOVATO. Те са доказали с годините рентабилността и надеждната работа на газовите си инжекциони.

Поддръжката на газови уредби Пловдив цена в голяма степен зависи от отношението ви към автомобила и следене, за правилните му функции, така че донякъде колко ще платите за поддръжка, зависи от вас.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger