Кои са модерните златни бижута през 2016 – 2017 година

Живеем динамично и следваме модата, която непрекъснато се обновява и променя. Безспорно, златото винаги е на мода. Дори и да бъдат наложени други метали и друг тип бижута, няма спор, че златни колиета, златни верижки и златни пръстени винаги ще имат място в сърцето на стилните дами.

Какви са тенденциите при бижутата в края на тази година и началото на следващата? Това ще разберете от настоящата статия, а голям асортимент от златни бижута може да намерите в сайта на Магазини Гранат в тази категория: http://www.magazinigranat.com/gold-jewelry

Нежни бижута от злато.

За разлика от предходните години, когато както в модата, така и в стилистиката на бижутата се наблюдаваше влияние на т. нар. бохо стил, сега тези тенденции отшумяват и се налагат по-нежни и по-фини бижута, които носят символика.

Ако държите да бъдете актуални, обърнете внимание на по-фини и нежни детайли като златни висулки с форма на полумесец, сърце, перо, ключ, пеперуда или водно конче.

Тези малки акценти носят своето послание и ви помагат да изразите своята индивидуалност, а често се свързват и с вътрешното състояние на притежателя си. Ако вашите мечти са отправени към далечно пътуване, златни верижки с котвички по тях, могат да загатнат желанията ви.

Колие с подкова от злато може да ви донесе щастие и усещане за това, че късмета е на ваша страна.

Без съмнение, носенето на висулка с форма на сърце означава, че търсите или сте открили любовта. Накит към който е прикачено бижу наподобяващо капка може да означава чувствителност, тъга, душевна чистота, невинност.

Изберете подходящ лак и нежна гривна тип верижка към подобни златни бижута и ще придобиете невинен и интригуващ вид.

Големи златни обеци.

За да бъдете в центъра на вниманието през следващата година, можете да акцентирате на големи златни обеци. С подобни обеци е достатъчно да обърнете внимание на прическата и да носите по-експресивно на цвят червило, за да сте готови за вечерно излизане и забавления по клубовете.

Колиета, следващи извивките на врата или деколтето.

Златни колиета се носят при официални случаи тогава, когато искате да придобиете по-шармантен вид.

Тенденциите се наложиха през 2016 година и ще продължат и през следващата. Голяма част от знаменитостите насочват избора си на бижу към риза или рокля, именно към подобен тип колиета.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger