Продавай повече в Prodavalnik.com

Чрез популярният сайт за обяви Prodavalnik.com на ден се осъществяват продажби за хиляди левове. Причината за това е, че платформата ни предоставя една чудесна възможност за изкарване на допълнителни приходи, като си продаваме старите и ненужни вещи и не само... Много търговци правят повечето от продажбите си в Prodavalnik.com. Супер нали? Не само се оттърваш от ненужните си вещи, но и печелиш допълнителни джобни пари. Това понякога не е лесно колкото изглежда. Даже понякога си оставяш само с добавянето на обявата. В този момент на помощ идва уникалната е-книга „Тайната за успешните продажби в Prodavalnik.com“, която е написана от AdnanRasim. Адо е Inbound и Online Marketing специалист, блогър и фрийлансър. Ако се затруднявате с продажбите в Prodavalnik, достатъчно е закупите новата му книга на скандално ниска цена. Бъдете сигурни, че ще направите скок в продажбите.

За кого е предназначена тази книга?

За тези, които искат да напрвят успешна продажба, фирми, чиято цел е продажбата на стоки или продукти, хора, които искат да знаят процедурата за създаване на качествена и ефективна обявя и за всики, които искат да продават във продавалник.

Какво ще научите след като прочетете книгата?

Ще знаете как да създавате качествена и ефективна обява, успешна стратегия за продажба, как да привлечете повече посетители и клиенти, как да продавате бързо, как да привлечете вниманието на клиента и още куп неща.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 2 коментара

10 май 2013 г. в 12:36

Чудех се кога ще излезе такава книжка на бял свят, но ето, че не закъсня!

18 юни 2013 г. в 2:17

Все още не мога да повярвам колко бързо се разви този уеб сайт. Собствениците му само и единствено могат да се гордеят с това.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger