Възможно ли е да се намерят всички рибарски принадлежности в един единствен риболовен магазин?


Любителите на риболова са особено взискателни към оборудването, което използват. Те обикновено подхождат с недоверие, когато в даден физически или онлайн риболовен магазин им предложат нов продукт, който все още са изпробвали. Запалените рибари често посещават няколко сайта, докато си набавят необходимите приспособления. 

Това е загуба на време, която може да се избегне, стига да се намери добро място, откъдето могат да се набавят всички базови и опционални рибарски пособия. Разходът е и финансов, защото покупките от няколко сайта означават няколко отделни такси за доставка. Във физическия свят също се харчат пари, за да се обиколят няколко различни обекта. Тогава какво е решението?

Възможно ли е само от едно място да се напазаруват нужните рибарски такъми?

Еднозначен отговор на този въпрос е трудно да се даде, защото различните магазини имат различна политика на предлагане. Някои са фокусирани основно върху базовите принадлежности (въдици, макари, влакна, куки), докато други са разработили обширна платформа за предлагане. Там има буквално всичко.

Ползите от пазаруването в само един магазин са безспорни. Пести се време в намирането на търсените продукти, а това предполага по-бързо отпътуване към мястото на риболова. Намирането на идеалното място за набавяне на въдици и такъми е напълно възможно, но за целта, търсенето трябва да е добре формулирано и с малко помощ от търсачките, резултатът няма да закъснее.

Един перфектен риболовен магазин е www.ribarcheto.bg. Брандът е добре познат на родните рибари, като дейността му стана още по-популярна с пускането в действие и на фирмена онлайн платформа. С какво е различен от останалите? Най-вече с това, че предлага пълния асортимент от риболовни стоки – от въдици за всякакъв вид риболов, до стръв и лична екипировка. Не е нужно да посещавате други магазини, защото тук ще намерите всичко, което ви е нужно.

Съотношението цена/качество на продуктите – ключов фактор за успеха

Всеки риболовен магазин (физически и електронен), отваря врати с амбицията да победи конкуренцията. А в този сегмент тя е наистина сериозна. Истината е, че малко търговци успяват да реализират първоначалните си намерения, въпреки наличието на разнообразие от стоки. Защо е така? Главно заради ниското качество на продуктите или твърде високата им цена.

Риболовът е скъпо занимание, независимо дали се практикува за удоволствие, с комерсиална цел или като спортна дисциплина. В ловенето на риба взимат участие толкова много инструменти, аксесоари и дори електроника, че, за да бъде добре екипиран, рибарят трябва да вложи солидна сума пари. Логично е той да потърси място, където ще му предложат най-добрата оферта, но без да се прави компромис с качеството.

Кое би накарало даден купувач да се връща отново и отново?

При ловенето на риба вземат участие различни видове риболовни принадлежности. Някои, например въдиците, се купуват еднократно или поне доста рядко. Други обаче се налага да се набавят периодично. Това са най-вече захранката и стръвта, PVA мрежите и торбичките и някои видове аксесоари. Техният живот по начало е кратък и съвсем не става въпрос за лошо качество.

Евтините такъми са тези, които биха накарали един запален рибар да посещава по-често любимия си риболовен магазин. Ако закупи скъпо приспособление (въдица, макара, електронно устройство), което става неизползваемо само след няколко употреби, той категорично няма да се върне. 

Риболовните магазини са изправени пред предизвикателството да предлагат оборудване с дълъг експлоатационен живот, но и други принадлежности, чиито запаси трябва да се попълват периодично. Ето защо магазинът за рибарски стоки трябва да се придържа към един дългосрочен план, а не да търси бърза печалба.


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger