Какъв лубрикант да предпочетем – на водна или на силиконова основа


Истината е, че човек сам решава каква секс козметика да използва. Сигурни сме, че след като вече имате сексуален живот, то значи сте достатъчно разумни и успявате сами да вземете правилните за вас решения, спрямо това какви са предпочитанията, търсенията и очакванията ви.

Днес ние възнамеряваме да говорим на дълго и на широко за лубрикантите, тъй като силно впечатление ни прави това, че мнозина от вас изпитват някакви задръжки и притеснения да говорят свободно на тази тема. Колкото и странно или неприемливо да ви се струва, то няма нищо срамно в това и ние смятаме, че не бива да изграждате стена пред вас, която да ви пречи на това да имате пълноценни взаимоотношения с партньора си.

Навярно преди няколко десетилетия е било разбираемо хората в обществото да се срамуват да говорят за секс, тъй като разбиранията са им били коренно различни. Днес обаче обществото е далеч по-освободено и не съществува причина да бъдете свити в черупката си.

Какво трябва да знаем за лубрикантите и кой от тях да изберем

Лубрикантите за евротични преживявания – това е средство, спомагащо за елиминирането на всички неприятни усещания в момент на проникване на пениса. Благодарение на смазочният материал, то двойката има възможността да изгради една далеч по-стабилна и могъща връзка помежду си. Ние сме на мнение, че закупувайки си лубриканта от точни магазин ,то и сами ще се уверите, че сте загубили ценно време, чудейки се дали да го включите в секс преживяванията си или пък не.

Днес най-вече ще обсъждаме въпроса кой от двата варианта да изберете – дали на силиконова или на водна основа. Убедени сме, че изборът ви няма да бъде най-лесният и затова ще се опитаме да споделим максимално ценна информация, така че да се ориентирате възможно най-лесно.

Силиконовите лубриканти, като че ли, са предпочитани от по-голямата част от хората в обществото. Известното при тях е, че те са съвместими с вода и именно това ги превръща в ценени и предпочитани. Дори и да сте привърженици на секса под душа или във ваната, то няма никаква опасност смазочният материал да се отмие от кожата и болката отново да бъде на лице.

Разбира се, това съвсем не е единствена причина, заради която хората предпочитат силиконовите продукти за овлажняване. Те са подходящи по време на анален секс. Дори смеем да твърдим, че нямат аналог в това отношение. С тяхна помощ, то вие можете да се насладите на едно наистина вълнуващо преживяване и да забравите за болката, която преди това сте изпитвали, докато партньорът ви прониква във вас.

Тук обаче е редно да споменем, че хората, които използват секс играчки от силикон, не е препоръчително да залагат на лубриканти, които са на силиконова основа, тъй като е твърде вероятно самият продукт да повлияе на секс придобивката ви и скоро след това да се наложи да я подмените с нова такава.

Когато обаче говорим за лубрикантите на водна основа, то можем да споделим, че те са далеч по-достъпни от тези на силиконова основа. Много от хората обаче странят от тях, тъй като не са съвместими с вода, тоест, ако решите да се забавлявате във вана или басейн, то лубрикантът ще се отмие и няма да има и следа от него.

Надяваме се да сме ви били полезни и да сме успели да отговорим на не малко от въпросите ви, свързани с лубрикантите. Посетете онлайн магазина sexo.bg, където ще попаднете на изключително качествени козметични продукти, предназначени по време на секс.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger