Betfair - интересни факти от историята


В тази статия ще ви разкажем надълго и нашироко за историята на една от най-известните компании за онлайн залагания, а именно за Betfair. В редовете по-долу ще се постараем да споделим с вас любопитни факти, които до този момент са били скрити зад кулисите. В стремежа си да задоволим любопитството на едни от най-заклетите привърженици на онлайн залаганията, то ние се постарахме да проучим из основи цялата история на букмейкъра, така че да стартираме още от първата стъпка.

Допускаме, че сред вас има и много такива хора, които са успели да се гмурнат в необятните възможности на компанията, доверявайки се на нейната Спортна база за залози, но също толкова е голяма и вероятността сред четящите да съществуват и хора, които не са имали досег с компанията и не са наясно нито с нейните възможности, нито с условията, които предлага и с които е редно да се съобразявате.

Преди да се фокусираме върху съществената част от историята на компанията, то ще отклоним фокуса за момент и ще споделим с вас за онлайн платформата 5Bet.eu, където всеки от вас има възможността да научи повече, отколкото му е необходимо дори. Ще станете свидетели на подробна информация, свързана със залози, начин на регистриране, валути, с които е позволено да залагате, както още много друга полезна информация.

Какво да научим за историята на Betfair


Betfair е една от най-популярните компании по цял свят. С годините тя е успяла да се докаже като лидер и това, считаме, че е основна причина хората да й гласуват доверие и да не поставят под съмнение нито за миг нейната репутация. Истината е, че букмейкърът е отворил врати през 2000 – та година и от него момент нататък не е престанал да се изкачва по стъпалата, водещи право към успеха.

Основател на компанията е младият британец, внук на изявен дипломат, Андрю Блек. Още от ранна възраст Блек се е откроявал като стриктна и последователна личност, която докарай е следвала целите си, до момента, в който те не са се превръщали в реализация.
Неговият дядо е бил изключително върл противник на всички хазартни игри, свързани със залагания. Въпреки негодуванието му, Блек не е направил нито крачка назад и е продължил да следва целта си, мечтаейки за това един ден да създаде компания, в която хората сами да определят условията и правилата на своите залагания.

През 2000 – та година тази компания е била вече факт и младият Андрю е започнал да популяризира букмейкъра. Само шест години по-късно компанията се превръща в една от най-разпознаваемите по цял свят и всеки един е имал възможността да се възползва от привилегиите, които тя е предлагала.

Ако ли все пак сметнете, че не сме успели да отговорим на част от вашите въпроси и все още съществуват такива, оставащи загадка за вас, то отново ви напомняме да посетите онлайн платформата 5Bet.eu, където ще се превърнете в свидетели на изключително подробна информация, с която да си послужите.

Надяваме се да сме ви били от полза и да сме задоволили до някъде вашето любопитство, свързано с известния по цял свят букмейкър Betfair!
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger