Какво представлява HIFU лифтинга

HIFU лифтинг е терапия, използваща високо интензивен ултразвук. Това е иновативен, безболезнен и неинвазивен начин за изглаждане на бръчки, чиито ефект трае до две години и е безвреден. Използва се също и за стягане на съединителната тъкан, лифтинг на лице и тяло и лечение на целулита. Високо концентрираните ултразвукови вълни проникват дълбоко в кожата, стимулирайки производството на еластин и колаген. След първата процедура можете да забележите около 20% от цялостния ефект, а крайния резултат се вижда от три до шест месеца по-късно.

Силно фокусираният ултразвук активира и ускорява оздравителния процес на тялото в зоните на деколтето, шията и лицето. По този начин помага на отпуснатата кожа да стане по-стегната и да се повдигне. При HIFU лифтингът не се прилагат никакви кремове, изкуствени филъри или токсини. Той разчита единствено на естествения регенеративен капацитет на организма. Тъй като лечението е съсредоточено в дълбоките пластове, повърхностният кожен слой остава незасегнат. Можете веднага да се върнете към обичайното си ежедневие след процедурата.
Лифтингът на лице и тяло, чрез ултразвукова терапия, възбужда производството на колаген, изпращайки енергия в дълбоките слоеве на кожата. Това затопля тъканта, предизвиквайки нейния естествен отговор, иницииращ възобновяващ процес, чрез производство на нео-колаген.

Лазерните терапии в повечето случаи са насочени само към горните пластове на кожата (за промени в пигментацията и намаляване на фините бръчки например). Сесиите с HIFU лифтинг прескачат повърхността на кожата, фокусирайки се изцяло върху структурните, дълбоки слоеве, в които се отлага колагенът.

Лечението с ултразвукова терапия и HIFU лифтинг в Wave Estetic Center е напълно безболезнено.

ОСНОВНИ ПРИЛОЖЕНИЯ:

  • Намаляване на бръчките
  • Неоперативен лифтинг на лице и тяло
  • Промяна във формата на лицето
  • Повдигане на скулите и веждите
  • Изглаждане на назолабиалните и бръчките по челото
  • Намаляване на двойна брадичка
  • Стягане на деколте зоната
  • Лечение на кожата след липосукция

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА

Ултразвуковият апарат се мести равномерно по областите за третиране, за да могат високоинтензивните ултразвукови вълни да достигнат подлежащата съединителна тъкан и да генерират желаните ефекти на стягане на кожата. Най-горните пластове на кожата остават незасегнати, което означава, че повдигането може да се извърши внимателно и незабележимо.
Този нежен начин на повдигане е възможно да се прилага за цялостен лифтинг на лице и тяло, за да подпомогне стягането на увисналата кожа. Следните области са идеални за третиране на следните зони: шия, брадичка, скули и вежди. По време на една сесия е възможно да се лекува определена част или едновременно няколко зони.

КОЛКО Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА HIFU ЛИФТИНГЪТ?

Еднократна сесия отнема между 30 минути и 2,5 часа, според третираната зона.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НУЖНИ?

По принцип, страхотен ефект може да има и след една-единствена сесия HIFU лифтинг. Следващата може да се извърши най-рано след 8-12 месеца. За да се стимулира растежа и регенерацията на колаген, е препоръчително да се използва специална козметика.

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ

След лечението веднага можете да възобновите нормалните си дейности, тъй като горните пластове на кожата не са повлияни от ултразвука. Понякога е възможна появата на леко подуване или зачервяване, но бързо изчезва. Може да има леко усещане за изтръпване и минимална чувствителност към допир, които да продължат няколко седмици. Много рядко е възможна появата на синини и временно локално изтръпване. Тези странични ефекти изчезват след няколко дни.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

  • Метални импланти в областта на третиране
  • Пейсмейкъри
  • Нарушения в кръвообращението
  • Поставен силикон в третираната зона


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger