Преимуществата на IT аутсорсинга



Ползвайки услугите на Комфикс ООД, вашата компания получава в замяна много преимущества.

  • С Вас ще работят само квалифицирани специалисти;
  • Резултатите от всички проведени задачи минават през експертната оценка на екип от IT отдела ни;
  • Вие може да се концентрирате върху основната дейност на бизнеса си, а цялата отговорност за компютърната поддръжка ще бъде поета от нас, намирайки се в надеждни ръце;
  • Оттук насетне ще може да сте категорично убедени, че компанията ви използва напредничави технологии и е в крак с новите тенденции в IT сферата, а това е ключово преимущество в съвременния конкурентен бизнес свят;
  • Ще понижите разходите за издръжка на собствен IT отдел и ще може да насочите спестените средства в развитие на основния си бизнес.


За да онагледим до известна степен ползите от възлагането на компютърната поддръжка на IT аутсорсинг компания, искаме да приведем няколко разяснителни довода.

Ако се замислите за разходите си, ще установите, че избирайки Комфикс ООД, вие пестите от издръжката за:

  1. Броя на IT специалистите в офиса. На практика, подписвайки абонамент с нас, вие плащате за услуга, в която влиза експертността на екип от специалисти.
  2. Освен това отпада необходимостта да обучавате служителите си. Всеки бизнесмен знае, че съвременните компютърни специалисти често се профилират и нямат необходимия широк спектър от компетентности. Това налага да се обучават допълнително, т.е. разходи за фирмата.
  3. Отпадат разходите за настаняването на IT служител в офиса. Пестите и от факта, че не се налага да влагате средства в закупуването на професионални компютри и други устройства.
  4. Намаляват административните разходи.
  5. Не на последно място, благодарение на качествената компютърна поддръжка от страна на нашите експерти, намалява риска от амортизация на офис техниката.
  6. Няма дни, в които при спешен случай да се чудите дали компютърният ви специалист е в болничен, или в отпуск.

В случай на нужда не се колебайте да ни се обадите

Комфикс ООД е компания с утвърден стандарт на работа. Нашите специалисти са в готовност да се отзоват, в случай че имате проблем с офис техниката, сървърите, служебната поща или пък искате да купите оборудване, което да ви служи дълго време и да отговаря на задачите, които изпълняват служителите ви. Готови сме да се отзовем бързо и да решим всяка задача в сферата на информационните технологии – отстраняване на компютърни вируси, инсталиране и настройване на операционни системи, настройка на интернет връзката, сървъри, програми и т.н.



Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger