5 начина да се спасим от хлебарките с домашни средства


В тази статия ще ви представим пет начина да се спасите от неприятните хлебарки с домашни средства. Тези рецепти са писани от специалисти по дезинсекция, така че със сигурност ще дадат резултат. Нашата статия не гарантира, че ще изтребите хлебарките завинаги, но поне ще поемете глътка чист въздух, след като видите многото трупове на пълзящите натрапници.

1. Употреба на борна киселина

Ако поставите борна киселина между кухненските шкафове или върху тях, то със сигурност хлебарките ще я поемат, и ще си я занесат в леговищата. По този начин ще унищожите голям брой хлебарки наведнъж. Един хитър трик, който ще ви предложим е смесването на киселината с топчета от хляб. По този начин примамката ще бъде още по-ефективна.

2. Бира и парчета хляб

Предварително трябва да напоите едно или повече парчета хляб със светла бира. Ако знаете къде са скривалищата на хлебарките оставете там хляба и чакайте ефекта. Бирата действа безкомпромисно срещу тези вредители и изяждайки хляба те ще умрат за броени минути.

3. Препарат за миене на чинии

В случай, че търсите средство за бързо унищожаване на хлебарки, то препарата за миене на чинии е едно добро решение. Същото важи за използването на пулверизатор напълнен със сапунена вода. Нужно е да пръскате директно върху хлебарките, така че е желателно да ги спипате на местопрестъплението. Насекомите ще започнат да умират за броени секунди.

4. Коча билка срещу хлебарки

Тя е позната още под името „коча трева” и действа безпощадно срещу хлебарките. Кочата трева е безвредна за човешките същества и домашните животни, тъй че няма риск от натравяне и странични ефекти. При положение, че сварите коча билка, можете да я превърнете в мощен спрей, с който да напръскате на различни места в жилището или работното място. Поемайки от отварата хлебарките ще започнат да умират по-бързо, отколкото предполагате.

5. Резени от чесън 

Поставете резени от чесън там, където им хлебарки. Миризмата му ще ги прогони и те няма да се появят в този участък. Подобен ефект имат и краставиците, така че може да опитате с тях.
Ако тези домашни средства не помогнат за унищожаване на вредителите, то не се колебайте да потърсите фирма за пръскане срещу хлебарки, която ще ви предложи бърз и дълготраен ефект. В интернет ще намерите десетки сайтове на бригади предлагащи ДДД услуги с гаранция, а от вас се изисква само да се свържете с тях, за да посетят засегнатите обекти.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

18 май 2018 г. в 14:20


I visited many web pages except the audio feature for audio songs current at this site is really fabulous. aol mail login

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger