Пет причини за лечение с базални зъбни импланти


На всеки му е ясно, че проблемът с липсващи зъби в устата е много сериозен. Пациентите не само не могат да се хранят нормално, но и често ги е срам да се усмихват и контактуват свободно с приятели и колеги. В този ред на мисли Ви даваме пет причини да започнете лечение с базални импланти, тъй като това е сигурен начин за бързо зъбно възстановяване.

Първата причина да се лекувате с базални импланти е тяхната конструкция. Направени са от титаниева сплав и се монтират в кортикалната кост на зъба. Това позволява да ги натоварвате незабавно, след като бъдат поставени в устата ви. За разлика от традиционните  видове импланти, тук не е нужно да се чака заздравяване на раната при изваждането на зъбите.

Втората причина за подлагане на оперативна дейност по поставяне на базални зъбни импланти е свързана с това, че те се прилагат дори и за пациенти с тежка атрофия (недостатъчна кост). Интегрирането на модерните импланти се извършва за кратък срок, което Ви предоставя възможност да получите дългоочакваните фиксирани зъби с 3 – 4 посещения при специалист.

Третата причина е цената на базалните импланти. Тя е по-ниска от тази на конвенционалните импланти, защото не се налага да посещавате зъболекарския кабинет цял месец. Сравнителното кратко лечение намалява от сумата, която е нужна, за да възстановите липсващите зъби. По този начин пестим пари и имаме страхотни и видими резултати.

Четвъртата причина за използване на базални импланти се свързва с храненето. Пациентите най-после ще забравят за влизането на храна под подвижната протеза, което предизвиква дразнение, а в някои случаи дори болка. Базалните импланти лежат плътно върху протезата и дава шанс на носещите ги да се хранят без никакви притеснения и неприятности.

Причина номер пет пък се отнася до бързото понасяне на чуждото тяло от организма. Ако при традиционните импланти се налага дълго време за техния прием, то при базалните това става много бързо и безпроблемно. Почти не съществуват случаи, в които този вид импланти създават проблеми за пациентите.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger