10-те неща, които всеки човек трябва да притежава


Всеки човек трябва да притежава тези 10 елемента в гардероба си за зимата.
Студените и мразовити дни наближават и човек се нуждае от цялата помощ, която  може да получи, за да се чувства комфортно, докато изпълнява ежедневните си задачи. Тази публикация цели да даде някои насоки за пазаруване.

 Когато пазарувате онлайн, изборът е много по-труден поради големия асортимент, но пък цените са много по-ниски. Следете редовно за промоции, разпродажби и ликвидации в края на всеки сезон, както и за следваканционни оферти.

В зависимост от това колко интензивно времето може да се променя във вашия район, важно е да имате няколко основни елемента в гардероба си. По този начин, вие ще бъдете готови за всякакви климатични условия и изненади. Така че, за да ви помогнем при пазаруването на правилните дрехи и аксесоари, ние сме съставили един малък, но много полезен списък. Разгледайте всеки един от тези елементи, за  да разберете кои от тях липсват в гардероба ви.

1. Шапка. Ако сте човек, който се възприема добре с шапка, тя е идеалния спътник за зимата. Плюс това, няма да се налага да плащате много, за да ви бъде топло.
 

2. Вълнен шал. От топъли мек шал около врата се нуждаят, както жените, така и мъжете. Вие никога не може да сгрешите, ако заложите на шал, изработен от вълна, перуавнска вълна или кашмир.

3. Ръкавици. Когато става въпрос за зимни ръкавици, ще се изненадате от голямото им разнообразие. Изберете от кожа, вълна, кашмир или по-спортен модел ски ръкавици.
 

4. Блейзер. Притежаването на блейзер не означава, че сдвояването му в костюм е непременно. Можете да носите блейзер с дънки и ежедневна тениска или с тънък панталон в цвят каки, и риза. 

5. Анорак. Аноракът е перфектно средство за борба със студа през зимата, без значение къде живеете и обикновено се носи над сако. Анорака трябва технически да бъде по-дълъг от сакото. Но ако не сте огромен фен на анорака, може да потърсите по-обикновена опция. Заложете на палто от вълна, камилска вълна или кашмир,  вместо анорак.

6. Кожено яке. Ако не се плашите от ярки цветове, може да заложите на кожено яке в нюанси като кестеняво, бежово, жълто-кафяво, кафяво, горчица или дори зелено.
 

7. Яке от деним. Уверете се, че дължината на якето не излиза под кръста, и мишниците се нарязват високи с ръкавите достигат малко под китките си.

8. Пуловер. Ако не сте привърженик на грейките и дебелите, тежки палта, най-добре е да инвестирате в модерен пуловер.

9. Плетена жилетка. Жилетката е част от зимното облекло и предвижда лесно сълличане, ако мястото, което се каните да посетите се окаже твърде топло.

10. Вълнени чорапи. Дръжте краката си топли през зимата с вълнени чорапи, тъй като те имат несравними изолационни свойства, без значение от температурите навън. намокряне.
Източник: kapere.com

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger