Юргани и възглавници от полиестерни влакна

Юрган или възглавница, изработени от полиестерни влакна може да бъде от много видове полиестер. Те имат много характеристики и предимства.

Топлоизолационният им характер и способността на влакната да абсорбират влагата от човешкото тяло по време на сън, зависят от тяхната способност да задържат близо въздуха, който след това се нагрява от тялото.

Полиестерните влакна биват:

· Кухи влакна - кухите влакна постигат добра топлоизолация като ефект, тъй като влакната затварят въздуха.

· Силиконови влакна - силиконовото покритие на влакната е с по-мек ефект. Такива влакна обикновено се използват за прегради, за поддържане на тялото и на висока топлинна изолация.

· Bлакна с форма на топка - сферично оформените влакна осигуряват добра подкрепа за главата и обикновено се използват за възглавници. Топката фибри във възглавниците има функцията при разклащане да възвръща първоначалното си форма.

· Микро влакна – това са много малки влакна, с които се пълнят пухените одеяла. Тези влакна са по-малки и по-меки от останалите, и представляват разпенени фибри като се запознаете  с тях отблизо.

Завивки и възглавници от полиестерни влакна са предназначени за машинно пране и имат инструкции за сушилна машина. За най-добри резултати, се уверете, че сушилнята е достатъчно голяма, за да може одеяло или възглавница, за да се движат свободно в тях.

Съвременният богат избор на завивки и възглавници в онлайн магазините, е толкова голям, че може да задоволи нуждите на всички. В зависимост от модела, с по-дългосрочна  гаранция, уеб сайтовете предлагат голямо разнообразие от спални комплекти.

 Например, ако формата на юрган или възглавница се деформира или текстилното покритие на спалния комплект се разхлаби, просто трябва да информирате магазина и те ще намерят правилното решение. Ако не по ваша вина продуктът се деформира преждевременно може да се възползвате от правото си на отказ и връщане на продукта, след като е закупен онлайн.

Срокът, който законодателството на ЕС за онлайн търговия предвижда е 2 години. Ако той е дефектен или не може да се поправи, за сметка на търговеца, във ваш интерес е да се възползвате от правото си да поискате смяна на продукта, да ви бъдат върнати парите или да ви се направи отстъпка.



Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger