9 причини защо никой не чете блога ви

ако искате да създадете успешен блог то виже тези 9 причини защо никой не чете блога ви. и се постарайте да зи избягвате.
Изградете своя уеб сайт или блог и хората ще дойдат в него. Невероятно е колко много хора споделят този начин на мислене. Това обаче, е много далеч от истината, коягато става въпрос за онлайн маркетинг. Създаването на стабилни отношения с вашата социално медийна общност ще отнеме време. То изисква внимателно обмисляне и планиране. Вие ще трябва да определите своите бизнес цели и да намерите начин да стигнете до тях.

На този етап ще е нужно търпение. Също така ще трябва да се съсредоточите върху своята аудитория. Помислете върху това, какво можете да им предложите, което още не е преложено от друг. Има буквално милиони сайтове, които са подобни на вашия, така че трябва да намерите начин да се откроявате от тълпата. Поради тази причина смятам да ви представя няколко основни причини защо никой не посещава блога ви.

Вижте 9 прични защо никой не чете блога ви.


1. Вашият блог е непривлекателен.

От момента, когато някой посети блога ви, имате около 5 секунди, за да го убедите да остане. Непривлекателния блог, наистина няма да ви донесе облаги. Трябва да направите вашия блог визуално приятен, иначе вашите потребители ще го напускат преди, дори да са погледнали съдържанието.

2. Ако вашият блог не е мобилно съвмеситм

Днешно време почти всеки използва мобилен телефона, за да сърфира в мрежата. Ако вашият блог не е съвместим с популярните мобилни устройства као IOS и Android, то това ще е сериозен недостатък за вас. Посетете блога си през мобилния си телефон. Ако той ви изглежда зле, то тогава вероятно ще изглежда зле на всеки друг телефон. Трябва да промените това.

3. Заглавията ви са пресилени

Недейте да предлагате прудкти или услуги директно. Ако се опитате да решите проблемите на потребителите си или разясните дадена услуга или продукт, ще имате много по-голям успех. Вместо да се съсредоточавате върху завладяващи заглавия, се опийте да се съсредоточите върху създаване на завладяващо съдържание. Освен всичко останало, така вашите постове ще получат повече споделяния в социалните мрежи, което ще допринесе за увеличаване на адиторията ви.

4. Имате прекалено много изкачащи реклами

Ако потребителите ви трябва да кликат върху множество изкачащи прозорци, само за да стигнат до съдържанието, бъдете сигурни, че те няма да се върнат повече към вашия блог. Постарайте са да държите досадните неща далеч от блога си. Особено в началото на жизнения път на блога ви. Това мжое да бъде вредно за развитието на блога ви.

5. Вие имате ужасно съдържание.

Няма нищо по-лошо за един блог от ужасното съдържание. Вашето съдържание е поросто пилеене на думи разтеглени в безсмислено съдържание. Не бъдете човек, чиито блог е като всички останали във вашата ниша. Опитайте се да помогнете на хората с публикациите си и им дайте ценно съдържание. Така те ще открият стойност в блога ви и ще го посещават често.

6. Не знаете каква е вашата аудитория

Ако не сте запознати с вашата аудитория ще ви е много трудно да напишете съдържание, което да вдъхнови читателите и да ви свърже с тях. Ще трябва да влезете в главите на читателите си и да разберете от какво имат нужда. Разберете какво търсят и се постарайте да им помогнете да си решат проблема.

7. Блогът ви не се обновява редовно

Хората биха искали да знаят, че ще блогвате повече от няколко пъти в годината. След като разработите план за вашия блог, вие наистина трябва да си зададете някакъв календар относно постовете ви. Ще трябва да се придържате към него. Особено в началото е най-добре да публикувате ново съдържание поне веднъж на 2 дни. Това ще гарантира, че читателите ви ще получат стойностно съдържание и ще следят блога ви редовно.

8. Блогът ви не се ангажира с общността

Един от най-важните аспекти, които трябва да гарантирате е, че се опитвате да се свържете с аудиторията си и да се ангажирате с нея. Това ще ви помогнете да изградите общност около блога си. Не забравяйте, че това са хората, които помагат на блога ви да се развива. Така че обърнете внимание на тези хора и подхранвайте отношенията с вашите читатели.

9. Сляпо преследване на съвършенство


Понякога трябва да се знае, когато нещо е достатъчно добро. Не можете да очаквате, че веднага след създаването на блога ви, той ще постигне всичките ви цели. Не забравяйте, че изграждането на перфектен блог е дълго пътуване. Успокойте се, въоръжете се с търпение и се опитайте да вземете читателите си с вас на дългия път към непрекъснатото подобряване на блога ви. След това във времето ще дойде успехът и вашата аудитория ще празнува заедно с вас, тъй като те ще се чувстват част от успеха ви.

Съчетайте съветите от тази статия с тези от статията 5 важни неша за създаване на популярен блог и се наслаждавайте на добрите резултати от труда си.

Статията е написана по оригиналната статия 9 reasons why nobody reads your blog от сайта All blogroll. Надявам се статията да ви е от полза.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger