Кафемашина с капсули на Dolce Gusto

За кой са подходящи кафемашините с капсули на Dolce Gusto


Чухте ли? Вече има кафе в капсули! Това може и да е стара информация за вас, но огромният ръст на този пазар в последната година ме кара доста често да питам хората дали са чували за тези машини.
Ако се чудите дали си заслужава да си купите кафемашина с капсули на Dolce Gusto, може би трябва да оставите другите си ангажименти за десетина минути и да продължите нататък в статията с мен, защото искам да ви покажа дали трябва да се сдобиете с такава машина или не?


Точно така, заедно ще стигнем до конкретен отговор без заобикалки, без неясни неща, така че всеки да може да разбере дали наистина има нужда от нова кафемашина или просто иска да бъде в крак с модата. Всички ще разберем защо „ДА“ или пък „НЕ“ трябва да сменим старата Еспресо Кафемашина с нова която да е работи с малко по-скъпите капсули.

Колко обичате кафето си?

Обичате ли да пиете кафето си някъде навън? Защо? Колко често пиете кафето си навън? Може би всяка сутрин или на обяд? Защо ?
Не ме разбирайте погрешно, аз не ви задавам тези въпроси! Вие си ги задайте сами! Аз не ви познавам, вие също не ме познавате, но познавате себе си и аз познавам себе си и мога да кажа, че до преди да се сдобия с кафемашина на Dolce Gusto си пиех кафето доста често или от уличен кафеавтомат или в едно кафене на близко до работното ми място където имат доста хубава кафемашина. Интересува ли ви защо?
Може би защото, преди да пия кафето си ме мързи да гледам. Или защото нямам желание да си направя кафето сам. Защото искам да го пия навън...
Колкото и причини да намирам, истината излезе един почивен ден в който отидох до работното си място само за да пия кафе. Истината за мен е в това, че кафето което моята стара, добра кафемашина правеше (и все още прави) не е това което ми харесва най-много!
Сигурен съм, че всички имат подобни случки, дори било и за нещо друго (не кафе). Хората си изграждаме навици, харесваме определени неща и понякога правим безмислени гимнастики само за да си угодим. Сутрешното кафе лично ЗА МЕН е едно от тези неща!

Скъпо ли е всъщност да имаме Dolce Gusto кафемашина?

Палите ли колата за да отидете до работното си място само за да пиете кафе в почивният ден? Ставате ли половин час по-рано само за да не чакате опашките които обикновенно има сутрин? Стоите ли на студено зимата докато вали мокър сняг пред кафемашината на ъгъла?
Представете си сега, че можете да си спестите всичко това и дори още повече! Как ли?
Представете си, че можете да пиете кафе толкова, дори и дори още по-хубаво и да си го направите сами у дома за няколко пъти по-малко пари. Представихте ли си?
Сега нека добавим и факта, че домашният комфорт не може да се сравни дори с най-лъскавото кафене, липсата на опашки, тоталното отсъствие на температури неприятни за комфорта ни.
Аз лично предпочитам да си спестя виски тези неприятности и да отпия глътка перфектно кафе от Dolce Gusto капсула, което сам съм приготвил за една минута .

Подходящо ли е за вас кафето от Dolce Gusto кафемашина?

Защо не? Аз мисля, че е подходящо за всеки!
Достъпно е, приготвя се лесно от всеки, винаги имаме достъп до голям брой напитки които могат да се приготвят много бързо, изключително чисто е и много други все положителни неща.
Естествено има си и своите недостатъци спрямо стандартните Еспресо кафемашини и това е по-високата цена на кафето във времето! Но това като, че ли се припокрива с много по-ниската цена на кафемашината особено ако купувате кафемашината от tehmag.net !
Вие какво предпочитате:
  • Да имате скъпа кафемашина с която да пиете... скучно кафе, което е малко по-евтино ? ИЛИ ->
  • Да пиете по-скъпо кафе каквото ви е по-вкуса и да имате достъп до набор от различни кафета винаги?
Ами аз избирам вторият вариянт, но да си призная все още пазя старата кафемашина и понякога си правя кафе и с нея, но на следващият ден винаги си пускам кафе от кафемашината с капсули!





Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger