4 съвета за по-добър уеб сайт през 2016

4 важни съвета за по-добър уеб сайт през 2016

Съвети за успешен сайт през 2016

Направете го бърз!


Известен факт е, че интернет потребителите не обичат да чакат. Ако вашият сайт не се зареди достатъчно бързо, повечето потенциални посетители ще затворят страницата и вместо това ще посетят друг сайт. И като добавка Google обяви миналата година, че времето за зареждане има огромно въздействие върху начина, по който се класира сайта.

Така че, ако искате вашият сайт да бъде по-добър през 2016 г., скоростта е сред най-важните неща, които трябва да разгледате. Вземете бърз хостинг, използвайте кеширане, намалете HTML-а, JavaScript-а и CSS-а, използвайте CDN, минимизирайте HTTP заявките.

Оптимизирайте изображенията си.


Изображенията винаги са били важна част от един сайт. Но те също са склонни да бъдат огромни и съответно да им трябва страшно много време да се заредят. Знаете ли, че с няколко инструмента и малко знания, можете да направите вашия сайт доста по-бързо да зарежда и да спестите ценни ресурси?

Оптимизацията на изображенията може да се обобщи в следното: изберете правилния формат и размер, използвайки изображения само когато е необходимо и намеререте правилният баланс между качество и тежест на изображението.

Бъдете мобилен


През последните години мобилното сърфиране почти е изместило десктоп сърфирането. С други думи, сега е изключително важно да се уверите, че вашият сайт е 100% готов за мобилни устройства. И отново, миналата година Google анонсира, че сайтове, които са без адаптивен дизайн ще бъдат наказвани. Всъщност, това което направиха, беше просто да издигнат по-нагоре тези сайтове, които имаха мобилен дизайн, а тези които нямаха, съответно – паднаха по-надолу.

Осъществяване на адаптивен дизайн (т.е. перфектно той да се побира според различните резолюции на екраните) е по-лесно, отколкото изглежда, благодарение на CSS развитието и заявките.

Преместете се на качествен хостинг


Няма качествен уеб сайт без качествен сървър. Ако искате вашия сайт да бъде бърз и достъпен 24/7, трябва да се обмислите възможността за използване на услугите на доставчик на качествен хостинг.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 2 коментара

21 февруари 2016 г. в 13:07

полезна статия,но винаги има и какво още да се каже за по-добър сайт :)

21 февруари 2016 г. в 21:23

Така е! Това са основни 4 съвета, бе които няма как да градиш по-нагоре.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger